Povinné očkovanie

Príspevok v téme: Povinné očkovanie
Dominik_

Dobrý deň,
moc by ma zaujímalo, že čo v prípade ak nesúhlasím s očkovaním svojho dieťaťa, keď je očkovanie povinné? Dá sa nejak, aby som ho očkovať nemusel? Mám na to svoj názor a nie je to podľa mňa vôbec zdravé, keďže málokto si uvedomuje, aká enormná záťaž pre detský organizmus, pre rozvíjajúci sa imunitný a nervový systém, tieto očkovania predstavujú.

Súvisiaci obsah

lioness_01

no tak to si píš, že mám strach, keď ich vlastná matka vystaví svojim fanatizmom nebezpečenstvu, ktoré so sebou prinášajú smrteľné ochorenia, proti ktorým ich nedáš očkovať...

watermelon

nechapem preco sa stale ohanas vlastnymi detmi, ano budem mat a to coskoro a nedam zaockovat, urobim vsetko preto, aby som sa tomu vyhla a ked sa nepodari tak aspon posunula to na co najneskor. ty sa o moje deti neboj vidim ze sa dost bojis...

lioness_01

a s tým autizmom... autizmus je jedna z najneprebádateľnejších chorôb , čiže drahá watermelon - ak si ty prišla na to, čo autizmus spôsobuje, skús požiadať o Nobelovu cenu...

lioness_01

watermelon, nie mne nevadia ľudia s iným názorom, a dokonca ľudí s iným názorom nenazývam zadubenými, ale toto je zadubenosť čo tu niektorí predvádzate... a že nemám argumenty? tebe a tebe podobným by žiadne argumenty i tak nepomohli, tak na čo sa snažiť...

keď budeš mať vlastné deti, ozvi sa... budem na to čakať...

watermelon

rena ty nemozes vediet a ani netusis co je nasledkom vakciny. a tvrdit ze len 2 ludia ich maju vazne, no keby ti ochrnulo dieta z vakciny proti poliu alebo keby sa z neho stal autista, ako sa to deje, asi by to neboli len 2 ludia.

ele

apropo, ja sa tu vyjadrujem o vakcinacii uplne malickych deticiek, nie dospelych, ti maju svoj vlastny rozum, mozu sa sami rozhodnut, ci ano alebo nie a svoje detstvo uz davno prekonali v zdravi, to je hlavne..

rena23

Poznam stovky, mozno tisicky zaockovanych ludi (mam pracu, pri ktorej je zakladom osobna komunikacia, takze o takychto veciach by som vedela) a spomedzi nich LEN DVAJA maju preukazatelne nasledky.

ele

otazka, a ako ich mam nazvat, nemam cas tu vymyslat nejake prijatelne terminy, prepac. Ak chcem pisat vystizne, musim pouzit primerane slova... Priznavam ze to obcas prezeniem, ale aj to prinasa burliva diskusia..

ele

Alergie predsa vznikaju so vsetkych moznych pricin, radsej budem alergicka ako mentalne ci fyzicky postihnuta ako nasledok vaznej diagnozy. Opuch mozgu? Nestras, ved to je smrtelne, to by sme tu uz davno neboli!!

otazka.

ele, tvoj nazor je spravny, ale ide o to, ze za tie ktore su pre teba zbytocne ta niektori nazvu ze si fanatik, ze ich nechces. Co tak neodsudzovat ludi, za ich nazory a nechat ludi, nech sa rozhodnu podla svojho rozumu, vedomosti, uvazenia. Tazke ozacenia ludi ako fanatik, sekta nie su na mieste.