ahojte. chcem sa opytat na krvacanie po uziti tabletky, lebo som citala uz kopu prispevkov a stale nechapem..pred tyzdnom som uzila tabletku a dnes som zacala krvacat...to krvacanie zvykne trvat ako dlho? ako normalna menstruacia, cize 5-6 dni?? alebo iba zopar dni? ..no...a potom si mam normalnu menstruaciu vypocitat ako? resp. kedy ju mam dostat? v takom case ako som dostala poslednu normaaalnu, alebo od tohto krvacania o mesiac? prosim poradte mi, lebo som uz uplne zblbnuta z toho:(
Escapelle - ako je to s tym krvacanim?
Ahojte, pred tyzdno v sobotu sa nam s priatelom stala nehoda do pol hodiny som uzila escapelle, vcera som dostala nieco ako menzes, ale trvalo to iba do dneska. Zabrala alebo nezabrala tabletka po? :( mate skusenosti?
kweta, pribrať si určite nepribrala...
..dakujem za odpoved:) a este jedna otazocka...nepribrali ste po tej tabletke? lebo mne sa zda, ze nejak som "spuchla" ci co...:(
Ďakujem agama veľmi pekne :-)
www.tabletkapo.sk a odporúčam prečítať celú stránku, sú tam užitočné info
Lucinka, escapelle je silná tabletka - to vieš určite aj sama... užila si ju dostatočne skoro, takže tehotná nebudeš, a je to relatívne normálne, že si začala krvácať už teraz...
Pomôžte prosím
piatok o 22:00 sa stala nehoda, sobotu 20:00 som užila escapelle a dnes(nedeľa) 14:00 sa dostavilo krvácanie......je to normálne keď v utorok mi skončili krámy..... môžem byť pokojná....či ako???? prosím o rada.......
tak to je menštruácia... prišlo ti to skôr, pretože Escapelle je silná tabletka..
...prislo skor asi o tyzden a pol..6 dni po tom, ako som vzala tabletku.a je to take krvacanie, ako keby som mala normalnu menstruaciu.
krvácanie po Escapelle prišlo mimo očakávaného termínu menštruácie?