Mam strach, spravit si tehotensky test.

Príspevok v téme: Mam strach, spravit si tehotensky test.
sweetyi

Mam nepravidelnu menstruaciu, teraz 2 mesiace za sebou mi prisla 17, ale tento mesiac sa to zmenilo a prisla 4. Potom som mala s priatelom sex s kondomom. Ale kondom sa vysmykol, priatel tvrdi, ze sa ale neurobil. Potom som sa sla osprchovat. Mam ale strach, co ak som tehotna. Mam strach spravit si tehotensky test. Ale ked mam teraz menstruaciu ocakavat 4, tak mam vyckat, alebo to bude doveryhodne aj keby som si test spravila aj teraz. Psychicky ma to depta, pretoze uz bolo 17, ale..
Prosim poradte..
Dakujem

maggynka

Help, ty si chlap, vsakze? Ze tak mudro hovoris o "anarchii menstruacneho cyklu" :D
A ze zrovna tu riesis TUK, to tiez celkom nechapem, co si si prave precital nejaky mudry clanok kdesi?

Help

Do lekárne si asi onedlho zakúpite permanentku. Mesiac čo mesiac totiž nervózne stepujete pred okienkom a pýtate si tehotenský test. Z meškajúcej alebo vynechanej menštruácie idete zošalieť. Chaotický menštruačný cyklus nemusí byť nevyhnutne dôsledkom vášnivej noci. Pokojne to môžu mať na triku vaše stravovacie návyky.

Prečo sa to deje:
Váš jedálniček pozostáva výlučne z potravín neobsahujúcich nijaké, alebo minimálne množstvo tuku? Veľká chyba! Tuk je jedným zo základných komponentov, ktoré sa podieľajú na tvorbe ženského hormónu estrogénu. Takže ak jete príliš málo potravín obsahujúcich tuk, hladina estrogénu klesne a menštruácia sa omešká, alebo v extrémnych prípadoch nedorazí vôbec. Hoci slovíčko „TUK“ neznie vašim ušiam práve ako rajská hudba, ak vám záleží na vašom zdraví, budete musieť akceptovať fakt, že tuk je dôležitý pre hladké fungovanie vášho menštruačného cyklu. Nielen anarchia menštruačného cyklu škodí vášmu telu. Problém nastane, keď budete chcieť plánovane otehotnieť.

Čítajte viac: zena.sme.sk

aluska1

nie ze nebude spolahlivy, to je individualne, to by si musela vediet ako funguje tehotensky test a to sa mi to nechce vypisovat,ale ked meska menzes tak vtedy by uz mal kazdej zene vyjst spolahlivy vysledok

aluska1

test byva spolahlivy az ked meska menzes

to nic nezmeni, ci si spravis test alebo nie..ak si tehotna tak aj budes ci si urobis test alebo nie

lost

Preco nie :) ved to musi byt pekne mat dieta...
Na tvojom mieste by som si spravil ten test hned, aby som vedel na com som, aspon sa kludne vyspis :)