Zdravim už čoskoro ma čaka 17 ročná prehliadka. PLS čo všetko ma čaka?
17 ročna prehliadka
Ja som bol a bolo to strasne. Ale doktorka mi zobrala vajcia do dlane a stiahla predkozku. Pod kozkou som mal ale zaneseny nejaky bordel, lebo som si ho davno neumyval, tak sa aj so sestrickou smiali a pohorsovali sa aky som humusak. Nakoniec som sa musel ist este vysrat aby mali vzorku hovna, ale mal som sracku tak to bol tiez pekny trapas.
Jano, bol zi už na tej prehliadke čo ti robila doktorka?
Lukáš a Marek, nezávidím vám :). Ešteže som žena :)
Lukáš :) to si si teda určite užil, však? :D
Dnes som bol potvrdit papier do školy a ona že mi preventivku v 17 spraví ako v pohode až na blbé otázky mal som si len dat dole tričko a vyzuť na boso tak som si myslel že mam pokoj :) a zrazu mi povi daj si dole kratase a trenky čekovala mi to tam minútu ešte som sa musel otočiť a roztiahnuť zadok som si myslel že ma ide znasilniť alebo čo a nakoniec mi poví že je vidieť že športujem to sa mi zdalo že začína flirtovať:-D ???
Dnes som bol na tejto prehliadke Došiel som tam u sestričky odvážil odmeral A doktorka ma najprv zbuzerovala že neviem naspamet spreje kedy mam brat potom sa dopracovala k tomu že nenosim okuliare na dialku (ani ich nemam) Musel som sa vyzliecť do treniek a zas našla niečo na chrbtici. Na koniec totalna potupa povedala že musí vyšetriť semeníky tak trenky po kolená a hrabala sa 2 minuty ako mama našťastie to nevidela lebo som bol za plachtou Vypisala mi papiere na očne a ortopediu Proste trapas
a este si pytali moč :D som zabudla
mne na 17rocnej brali krv, merali ma, vazili, kontrolovali zrak a pocuvali srdiecko :) toť vše ..