Dobrý večer!chcela by som poradit,pretoze vobec nie som psičkar a nevyznam sa v tom:mame dva deti a rozhodli sme sa,ze im kupime psika.kedze mame malý byt,musi to byt malé plemeno.na nete som nasla,ze najmensí pes je čivava,aj to by nam vyhovovala kratkosrstá.chcela by som vediet,či ma niekto takého psíka,aké je to plemeno,či nie je nervozne,či vela šteká,či je vhodná sučka,aleob psík.dakujem za rady.
Malý psik do bytu
preboha. pes nieje nato aby sa nosil v kabelke. sa spamataj. do kabelky si mozes davat jedine tak osobne veci a nie psa. dieta by si si tiez dala do kabelky? kup si plysoveho a toho si mozes dat aj do vrecka
pudel neee... taky maly psicek... joooj aj ja chcem... taky do kabelky... :)
a co takto bisonik alebo pudel? ale zas u tychto plemien je dost narocna starostlivost o ich srst.
psik je velka zodpovednost. treba sa o neho poriadne starat a venovat sa mu vkuse. treba pamatat aj nato ze psik stoji dost vela penazi , nielen jeho kupa ale aj starostlivost o neho
len aby po par mesiacoch neskoncil na ulici.:(
Treba si v prvom rade uvedomit,ze je to zive stvorenie a potrebuje starostlivost.
Minimalne tri krat denne vencit,venovat sa mu,chodit na pravidelne kontroly a ockovania,cistit ho,strihat aj nechty,cistit zuby,a davat mu lasku. Hracka to urcite nie je.
ahoj,ja sa v psoch dost vyznam.civava je najmensi psik,ale k detom nie je velmi vhodna,hlavne k malym.mohli by jej ublizit.je aj dost draha,a hlavne nachylna.je jej vzdy zima,vonku v zime na prechazdy obmezdit len na minimum.Na zaciatok je lepsi pes,fenka sa ti hara,co znamena riziko nechcennych steniatok.ani male teriery nie su vhodne do bytu lebo su dost akcne.skus popremyslat nad malym bradacom.je velmi vhodny k detom,miluje prechadzky a je velmi ucenlivy.ale to je len moj nazor