ceruzka na oci

mirka1822

Ja mám tiež tú Gosh vodeodolnú čo píše Liliii a fakt môžem povedať že je dobrá. dovtedy sa mi každá jedna ceruzka rozmazávala, a to som skúsila asi všetky značky aké len existujú. ale táto Gosh je fakt dobrá, nerozmazáva sa a ešte sa aj ľahko nanáša na oči.

Liliiii

Najlepsia ceruzka aku som kedy mala je GOSH vodeodolna ... dala som na radu dievcat co pisali tiez v jednej diskusii. Odkedy mam tuto ceruzku, nemusim sa neustale kontrolovat v zrkadle :))

luciferka

agama, ja ju po par pouzitiach vyhodim, lebo sa mi rozmazava....a potom dalsi mesiac nepouzivam nic, lebo som znechutena z toho a tak dookola, no a avonu som mala, a vsetky sa mi mazali......no asi bude chyba v mojich ociach......netusim..

agama

luciferka: raz do mesiaca kupuješ ceruzku na oči? a to čo s ňou ešte vyfarbuješ ? :D ale nie, žartujem, mne vydrží jedna ceruzka aj pol roka, veď to nepapáme , ale trošku namalujeme oči :))

ja používam od AVONu Smooth Minerals - tá je super, taká mäkká, krásne sa s ňou robí, ale idú ju už stiahnúť z katalógu tak som si v AVONe kúpila Professional Kohl a tá je tiež super, na konci má aj také "rozmazávatko"... ja som sa s rozmazávaním ceruzky nestretla, akurát tak možno s Miss Sporty :D

anjelik9

ale od rimmel vodeodolnú skúšať ani nemusís ja som si ju kúpila tiež že vydrží keď je vodeodolna ale neni vidno ale haluz je že kamaratka mala taku modru s hviezdičkami s avonu jeden koniec bol čierny jeden biely a fest dobra bola ta ceruzka tak som si taku objednala aj ja a tá moja sa mi rozmazava a ta jej nie =))) ale chcem vyskúšať gosh abo manhattan vodeodolnu tie vychvalovali baby

luciferka

no hej, ako 7eur za ceruzku nie je vela, ked si ju kupim raz do mesiaca, lenze ked si ju kupim a hned vyhodim, tak mi to uz pride ako kopa penazi....lebo boli vyhodene uplne zbytocne, a ja som vyskusala aj drahsie ceruzky a vysledok rovnaky......asi mam "zle" oci....

consuellaII

luciferka, nemusis vyhadzovat kopu penazi za obyc. ceruzku (otazne je, co myslis pod pojmom "kopa" :)) Ja by som nad tych 7eur asi nesla.. hoci mi ceruzka vydrzi dlho, aj tak je to dost a to pritom dost minam, ale proste.. neviem.. za ceruzku.. ja si to vzdy snazim zohnat odniekial, objednat zo zahranicia spolu s kamoskami a podobne (aby sa to oplatilo s postovnym) a pod. Kedysi som si kupila max factor ceruzku, kopa prachov a vysledok rovnaky ako lacnejsie.. ale zas uplne lacne - tak pod 5 eur, to by som tiez nechcela, maju taky zvlastny odtien a nevydrzia. Musis proste "natrafit" :)

luciferka

no mne sa paci ked je ceruzka na tej sliznici tak jemne, ci ako by som to nazvala, nie pod mihalnicami, ale nemozem si to tam davat, lebo mi to hned zlezie, a popritom, kopu zien co vidavam, tak v pohode tam maju ceruzku a krasne im drzi....skusim teda este nejake, dakujem za rady, len dufam, ze vydrzia, lebo ked za to zase vyhodim kopu penazi a ceruzka poputuje do kosa, tak ma porazi.....skusim asi nejaku vodeodolnu....to mi este netrklo, taku si kupit....

consuellaII

mne sa tiez nikdy nezotru, ale po takych 6 hodinach niekedy trosku vyprchaju akoby.. Ja pouzivam ceruzku od Marks and Spencer, potom som bola spokojna Laura Mercier, ale mala som aj kedysi z drogerky, uz neviem znacku, ale stala okolo vtedy 189,-Sk.. bola celkom jemna, neotierala sa a vydrzala.. myslim, ze manhattan? fakt neviem, klamala by som.. alebo skus gosh. Skus si zohnat kvalitnejsiu ceruzku niekde, kto to dovaza (jasne, ze nemusis ist do parfumerky a kupit najdrahsiu,co tam maju). Mne fakt vydrzia, i ked placem.

No a tiez asi zavisi, ako si to nanasas, davas si to pod spodne mihalnicky, na sliznicu alebo kam?