Mam problem...Poradte mi.Prosim

Príspevok v téme: Mam problem...Poradte mi.Prosim
krokodilka

Nedavno som mala mensie obavy,ci som neni nahodou tehotna,ale teraz sa mi obavy omnoho zvysili...V nedelu nam s priatelom pri sexe tesne pred ejakulaciou praskol kondom,a my sme to nezaznamenali a priatel to "dokoncil domna".A bojim sa ze som tehotna.Pred 3 tyzdnami som prestala brat HA.Je pravda ze vysadenie HA sa zvysuje plodnost???A aka je moznost ze som tehotna,ak to bol 17den od zaciatku menstruacie???A kedy je najlepsie spravit si tehotensky test,prosim poradte.diki moc

pampuusik

potrebujem mensiu radu...mam taky problem.po dlhsej dobe mam priatela s ktorym som zacala uz aj pohlavne zit.milovanie s nim je uzasne,nic ma neboli...dokazem sa vzrusit.ale problem je ten ze nasledujuce dni po chodim na toaletu na malu potrebu aj 5-krat za hodinu a pritom zo mna vide iba kvapka,ktora je sfarbena,je takej ruzovkastej farby...bojim sa ci to nie je krv v moci...nerozumiem tomu

angelique

bohužiaľ áno, vysadenie HAK zvyšuje možnosť otehotnenia a 17 deň po začiatku menštruácie je dosť pravdepodobný, t.j. je to niekedy v čase ovulácie, presnejšie takmer na jej konci. Ten test si rob tak dva tri týždne po styku aby bol výsledok presný. Je ale málo žien, ktoré otehotnia hneď na prvýkrát, takže sa ešte nestresuj..

poradkyna

DESI MA POCIT ZE NECHCES MAT DETI,ALEBO NESKOR...SOM ABSOLUTNA ATEISTKA ALE AK MAM SEX S NIEKYM,JE JASNE ZE NASLEDKY NESIE ZENA.u gynekologicky su k dispozicii aftermorning injekcie....

Summer

aHOJ krokodilka tak s testom je najlepsie par dni pockat,lebo vysledok ktory by si teraz dostala nemusi byt presny...niektore zeny maju po vysadeni HA skor problem otehotniet..ale zase ine otehotnia hned takze velmi by som sa na to nespoliehala..vies je dolezite zachovat klud lebo aj ked sa spravil do teba automaticky nemusis byt tehotna ale...mala by si si davat pozor no a zajst ku gynekologovi samozrejme...drzim ti palce daj vediet ako si na tom