ci k sebe ludia patria...mam 6dni na velmi dolezite rozhodnutie,ktore ovplyvni zvysok mojho zivota,uz to takto trva rok a neviem ako dalej,nemam sa o koho opriet ani koho sa spytat a tentokrat uz to musim urobit...:( raz som videla v teme uzkost sa mi zda dievca ktore vedelo podla datumov narodenia povedat,prosim vas pomozete mi?
Potrebujem velmi surne niekoho kto by dokazal vestit alebo podla cisiel vidiet..
fantaghiro napis na mail lizatko7@centrum.sk, tuto babu som stretla nahodou na chate a nakoniec sme sa dostali k tejto teme a az som sa cudovala co vsetko dokaze. Ona vesti z kariet ale naozaj mi asi na 80% vyslo co mi povedala. Ved vyskusaj a uvidis, papa
a ty ako cakas ze ti to niekto vyvesti?
zauimave hm
Taky ludia su podvodnici a daju ti len falosnu nadej a ty hlupa uveris a zaplatis. Musis byt naivna ked takemuto niecomu veris.
Jedna vec je ze ked sa to aj naozaj da tak hej ale v tvojom pripade to fungovat asi nebude :D:D.
Prirodzene veci su najlepsie. Co das to dostanes. A ked sa nebudes snazit a budes verit nejakym cislam a vestbam tak vies co tak budes mat .
to nezalezi len od datumu narodenia.taketo veci ta maximalne upokoja , alebo pobavia a zvlast tie na internete .takze ver sama sebe a nie nejakym testom...
hm ja som videla taku stranku na nete, "moneo" (google), nechcem robit reklamu..
ehmm..a ty si myslis ze dake vestby a cisla,datumy ti pomozu??no ok ako myslis:D
Fantaghiro-co tak pouzit svoj sedliacky rozum:)
Hn??:)
To si sa rok nevedela rozhodnut a teraz cakas, ze to niekto za teba urobi?