Ahojte.. mam jeden problem a welmy ma trapy... priatelowy sa nechce postawit... iba wtedy sa mu postawi ked sa deje nieco extremne ako napr ked sme w kychyni.. ale ked sme w mojej izbe na posteli tak ziaden naznak sexu... a w kuchyni to nemozme robit... nie som sama doma... hocico robim sa mu ledwa postawi.... pomozte mi dakujem.. :(:(
Priatelovy sa nechce postavit
akoze postawi sa mu ale ked sa ide na to tak mu klesne nechapem... a nudi ho ais postel a ma rad extremnejsie weci ale zdrawy chlap by mal aj w posteli chciet....
2 cicka kupte si viagru ...
dobre nebudem sa skusim to mislis ze to pomoze? a winko? winko neni riesenie.... podla mna...
skus sa vobec nepokusat o sex. vobec nenaznacuj ze chces sex. proste ho len bozkavaj , hladkaj ale nie v rozkroku. ked ta bude on hladkat kade tade tak sa nechaj, ale ty sa jeho penisu nedotykaj proste
deci vinka uvolnuje......
viac alkoholu zabija tuzbu:)
nieeee neberie nic to by som snim nebola.. a moze to byt tym ze strasne chce az otnejde.. a co mam sprawit aby to slo?
podla mna je v tom stres..chlapec moc chce az to nejde
neberie nejake lieky???
alebo drogy?
ze nemal..iba ked pil.. a to ze bolo mislim raz.. a ze ja sa mu welmy pacim ze ma ma rad a wsetko a ze sam tomu nechape... a aj on chce sex... newiem wazne kde je problem ...
ten tvoj.....mal problem aj pri inych dievcatach???
Nevies?