stáva sa vám,že sa len tak zapozeráte,a zistíte že na nič nepozeráte a len tak rozmýšlate??stávalo sa mi to občas,no teraz sa mi to stáva čoraz častejšie..vždy,ked nemám čo robit tak začnem hladiet do blba.tak..automaticky..ja nechcem..už mi bolo povedané či " som zamilovaná,ked tak stále hladím do blba"...a pravdupovediac,aj som,myslíte si že to s tým má súvis a ked zamilovanost pominie tak sato strati???lebo vzdy,ked "hladim do blba"myslim na tu osobu....bojim sa ze sa mi to bude stavat az prilis casto:(
hľadenie do blba
datelinka:DD
v poslednom case ti jak ide:DD
... kým sa pri tom nehompáľaš dopredu a dozadu a netečie ti z pusy slina, tak je to ok :-)
Je to normálne aj ja to robím. A vôbec to nie je trápne alebo niečo podobné. Je to normálna vec.
juj tak to je mi luto:( ale aspon vies ze to pozeranie doblba raz prejde:) no to je asi blba utecha ze?:)
zuzic
jej ty si mila...aj napriek tomu,ze je to nestastna "zamilovanost",lebo nikdy s nim nebudem moct byt, dakujem :D
no tak blahozelam:) ved to je uzasne nech vam to vydrzi:)
no neboj zamilovanost neni choroba:))
zuzic
ale mne sa to stava v poslednej dobe denne :D ... zamilovanost je cim dalej tym vacsia
hej stava niekedy..vacsinou ked mam na to naozaj uzasny dovod :)