ako dostat priatelku k lekarovi?

Príspevok v téme: ako dostat priatelku k lekarovi?
Martinex

dobry den moja snĂşbenica je v 10týždni gravidity dnes sme mali sex po sexe podÄşa mĹ?a silno krvácala Äľahla si vyloĹľila nohy ale doteraz krváca sĂ­ce slabšie ale krváca. K tomu dostala aj kĹ•ÄŤe. Dala si vyššiu dávku duphastonu a tvrdĂ­ Ĺľe to prejde. Ale nemal by ju radšej pozrieĹĄ lekár?

Morzsi

nevedela som v ktorom si týždni ale keď iba v 13 ešte nie
a ako pocítiš hlavne večer keď budeš v klude ležať alebo sedieť tak buď skočí ako "ryba" alebo ako keby sa ti prelievali črevá ako keby si bola nafúkaná a nevieš pukať také bublinky z prava do ľava mne malá sa prvý raz pohla a hneď som pocítila skočila ako aká ryba ale ja som bola podľa lekárov v 19 týždni - podľa veľkosti z UZV a menzesu ale podľa mňa ako mi vložili iba 16 týždni

jancecka

morszi necítim, už by som mala? som v 13 tt, ako to zistím že sú to pohyby? či to zistím? no už si mi písala, že od prvého pohybu + 140 dní a mám deň pôrodu :D

Morzsi

mám 100 % pravdu jancecka
duhason nepoznám ja som brala utrogestan
a ináč ako sa má naša budúca maminka ?
cítiš už pohyby ? presne si zaznaš prvý lebo presne budeš vedieť kedy budeš rodiť.

jancecka

Morszi ale duphaston je na podporu tehotnosti a aj ja ho užívam, pre istou, do 15-teho týždňa, pri príznakoch ružovkastého výtoku mám zvýšiť dávku na ráno, na obed a večer. A hneĎ ako je to možné utekať ku gynekologičke. Takže lieky si mohla dať ale nohy vykladať? mala sa radšej obuť a utekať doktorovi D: ja by som sa hrozne bála

Morzsi

ak to s nou nejde podobrotky ako jedna dospelá žena ktorá chce vynosiť zdravé dieťa a sorry nemá rozum ak takto rozmýšla a žerie rozne lieky bez toho aby vedel o mtom lekár
aml si už včera zavolať 112 a dať ju zobrať do nemocnice lekár prisahal a potrat jej neurobí iba tak pre nič za nič pokiaľ dieťa žije budú sa snažiť plod a tehotnosť udržať len aby nebolo neskoro