Pribratie po vysadení antikoncepcie jeanine

Príspevok v téme: Pribratie po vysadení antikoncepcie jeanine
aja5

Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosti s antikoncepciou jeanine? Všetko bolo super, ale ked som ju vysadila hrozne som pribrala asi 10 kg. Tiež sa mi zhoršila pleť a mala som asi pol roka hormonálnu nerovnováhu - nervozita, výbuchy hnevu a pod. Už sa to ustálilo. Brala som ju 4 roky. Má niekto podobné skúsenosti s vysadením a následnými zmenami? Po vysadení akejkoľvek antikoncepcie. Teraz sa snažím tie kilá zhodiť,ale ide to veľmi ťažko. Ďakujem za odpovede

Olga 3

ahoj Aja,

ja som brala 6 rokov a teraz som pred pol rokom vysadila nadobro. predtym som mala jednu pauzu a nieco hrozne. nepribrala som sice ale plet, vlasy - katastrofa.beriem wild yam na ustalenie hormonalnej hladiny. ked si kliknes do googlu vyhodi Ti to stranky. ja mam zo starlife.sk ale daju sa zohnat aj lacnejsie. teraz po druhom vysadeni sa mam ovela lepsie. brala som dve tabletky ale idem zvysit na 4 denne, lebo ze vraj sa maju brat 1000 - 2000 mg. je to individualne. inak sa z toho aj chudne. ale je to ako pri diete. vysledky hladaj po dvoch mesiacoch.. este pijem zihlavovy caj, ktory je hnusny ale cisti krv.

sydney

ahoj,ja som mala jeanine len pol roka,tak neviem ci ti to pomoze:),ale ja som nepribrala - ale plet sa mi zhorsila.teraz ju po tristvrte roku znova zacnem brat,tak sa celkom tesim,lebo som z nej zaroven aj chudla - akosi mi nechutilo jest.lenze potom mi boli nasadene kortikoidy,a z toho sa mi zhorsila plet,ale nepribrala som (aj ked sa vacsinou pribera),lenze to som lezala dva tyzdne v nemonici a tmam oc toho clovek nepoje.