Co na zarasteny a hnisajuci necht

reduta

Objednala som si DERMATICO 5.1.2018, nedostala som ho a ani ziadnu odpoved na maily. Je to neseriozna firma alebo je zrusena....

atsalv

Dobrý deň, rada by som sa spýtala, ako dlho trvá doručenie spreju DERMATICO, objednávala som 10.10.2017 - nemám žiadnu odpoveď ohľadom objednávky.

BMW1991

Caute, ja som dva roky trpel na toto ochorenie a nic mi nepomahalo.. Skusil som viacero metod z internetu aj masticky z lekarne a nic..... Mozem vsetkym odporucit sprej Dermatico zo stranky www.zarastenynecht.sk

lusom

ja som mala ten istý problém pred 3 rokmi. Behala som po chirurgii až mi jeden plastický chirrurg odporučil plastiku nechtového lôžka. Odvtedy mám pokoj, zahojilo sa to ale nechty si odvtedy strihám dorovna, žiadne špicaté topánky... Viem čo je to za bolesť, po operácii na 3. deň som v pohode prešla do práce. Operácia trvala 20 min, lokálne mi to znecitlivel a necht upravil. Na druhý deň som bola na prevez.

agaven ja

ja som pisala surovy zemiak davat potom list na noc nechat z muskatu vuborne vytahuje hnis a nemusite ani davat strat necht dava sa v lekarni taka hadia mat aj prasok zlty ale ja neviem mne moc nezabralo

jancecka

mne sa to robí stále, od mojich 16-tich rokov. Nemám to nejaké strašné, ale niekedy to je fakt otrava, hlavne v nejakých úzkych topánkach. Pedikúrka mi vravela že si to zle strihám, vraj sa to nemá vystrihovať, ale necht si do roviny strihať, nie oblúčika, ale to mi nepomáha, pokedy si ten necht odtiaľ nevystrihnem, tak sa mi neuľaví :D tiež som skúšala maste, čo ja viem čo, ale pomohol mi raz zelený jačmeň, pila som ho pol roka, keď som prestala vrátilo sa mi to. Ale bratranec bol na strhnutí nechtov a neviem ešte akom zákroku a jemu pomohlo len to, no on to mal hrozné, napuchnuté hnisajúce, bolavé.

jacub

par rokov dozadu mi zarastali nechty na palcoch oboch noh. skusal som to mazat kupat v repiku, vystrihavat, behal som s tym po chirurgii par rokov a nic nepomohlo, az operacny zakrok s tym ze mam teraz len uzke nechty. a zle mi vyoperovali lozka, taze mi este vyrastaju take uzke štepy povedla nechtu.