prosim vas ma tu niekto skusenosti so studiom herectva na VSMU?Rada by som vedela co vsetko to obnasa...je to zatial len taky maly detsky sen,mam 24 a mam pocit ze by som so svojim zivotom mala nieco robit...
Studium herectva alebo chcem dabovat filmove postavy...
Na VSMU je hlavne zazrak sa dostat. Ked rocne beru okolo 10 ludi z niekolko sto prihlasenych. Ono je to sice krasny sen byt hereckou, ale realita je trosku ina. A ludia co sa hlasia na VSMU uz vacsinou maju nejake skusenosti herecke, ze uz ucinkovali v nejakych mensich divadielkach a pod. Plus, ako vsade, funguju znamosti...
Takychto tem tu bolo v poslednej dobe dost. Skus si do vyhladavania tem hodit "herectvo", "VSMU", alebo "herecka" a tak...
Ale ak mas 24, tak to nie je "uz len" detsky sen, ale aj dost "nerealny" sen a mozes sa s tym rozlucit. Asi rob tie zmeny niekde inde.
P.S: prihlasky na herecke smery sa uz mali rozposlat, tympadom by si zas rok stracala. Ak sa nemylim, studium je neplatene do 26 rokov, tak neviem, akoby si to utiahla :-/, jedine keby ti to cvakli pribuzni, lebo toto sa externe studovat neda.