30 Tyzden tehotenstva

silvidva

Podľa mňa je to naozaj neschopný lekár, mne už prezradil v 18 týždni, že to bude chlapček a to bolo cez normálny ultrazvuk a potom mi to potvrdil aj 4D ultrazvuk. Ja si ale myslím, že je dobré to vedieť, lebo aj ja som chcela veľmi dievčatko a to aj pri prvom aj pri druhom tehu a nakoniec sú obaja chlapci, ale keďže som to vedela už od 18 týždňa, mohla som si na tú skutočnosť zvyknúť a začať sa tešiť aj na chlapčeka, kdežto, keby mi oznámili až na pôrodnej sále, že to nie je opäť to vytúžené dievča, asi by som ronila slzy sklamania miesto sĺz šťastia a nedokázala by som sa ihneď z neho tak tešiť (aj keď určite najdôležitejšie je zdravie). Aj veci, aj izbičku, aj kočár som si mohla vopred nachystať bez toho, aby sme mali všetky veci žlté, alebo zelené. Takže ja som rada, že som to vedela tak skoro.

aknitka

niektorí lekári neradi vravia pohlavie dieťatka a tak sa radšej vyhovárajú že nič nevidno. ono po správnosti by ani nemali lebo niektoré maminky veľmi ťažko nesú keď sa nedozvedia to čo chcú počuť. sama poznám ženu čo sa rozplakala u lekára keď jej oznámil že to bude chlapček lebo ona chcela dievčatko. a potom to nie veľmi vplýva na tehotenstvo ako také.

ajsha

3d/4d sono sa robi v 10-14tyzdni a v 17-23tyzdni.po 24tyz. je to uz obmedzene lebo babetko je moc velke.ja som sa to tiez dozvedela na 3d sone lebo moj doktor povedal ze sa zato plati ked mi povie pohlavie.somar jeden

Morzsi

ani mne nevedeli na obyčajnom UZV ale 4D ultrazvuk ukázal hneď a nechcela som veriť predsa lekár mal pravdu
treba ísť na 4D ale to je cca 50 - 60 eur . Zatiaľ sa teš a daj sa prekvapiť.

luciferka

tesit sa, ze je zatial zdrave a dufat, ze to tak ostane.........strasne,ze nevies pohlavie......dozvies sa neboj.....