dobry den gynekologicka mi dnes predpisala tieto kapsule na vytok ze si ich mám zavadzat kazdy vecer do posvy ale ja som sa jej zabudla opytat ze ci si to mozem davat aj ked beriem antoboitika pencelen a budem ich brat este 3 mesiace nebude to vadit? dakujem
Polygynax
Ani pocas menstruacie!!to co ma zaberat na sliznici ,by sa absorbovalo do tamponu..ale plati to len pocas liecby!!
no ja ich musim brat tri mesiace pretoze mám zvysene aslo ci co a docítala som sa v letaku ze pocas liecby tym polygynaxom nesmiem pouzivat tampny a to ani pocas menstruacie? dakujem
gdfiophg
mala by ste zavolať gynekologičke alebo obvodnej lekárke a opýtať sa jej na to. A že budete brať antibiotiká ešte 3 mesiace??? To je trochu dlho, nie?
A viete ze vase gynekologicke problemy mozu suvisiet prave s tymi antibiotikami??Pretoze zabijaju prirodzenu bakterialnu floru v posve,v dosledku coho sa mozu pomnozit napr.kvasinky a vznika vytok..Polygynax obsahuje zmes antibiotik ucinkujucich lokalne,len male % sa dostane do krvi a do pecene,kde zvysi ucinok Penclenu,cize pokial na sebe nespozorujete nejake neziaduce ucinky(vyrazky,bolest v oblasti obliciek,..)mozete ich kombinovat..Ale je mozne ze ked skoncite liecbu Penclenom,bude treba dalsia liecba vaginalnymi antibiotikami..