Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

mihai dik za tabulku, ak som to pochopila tak ze ked je nizky profil prsia su tak splasnute a cim vetsi tak su tak dalej od tela?

mihai

zana
malo to nebude. ale uvidis, pod sa stavit, ze este ked odpuchnu, napises nam ze mohli byt vacsie :))))) s jedlom nam tu rastie chut :p
mrtinka, budem drzat palec. ku komu sa chystas ?
jamimili,
no na porazenie. ja uz nemam slov zeny. nemam.

zana7

barborka, pozri tie moje rozmery :-))))
dr. mi vacsie nenavrhoval, ostali sme pri 300, ja myslim ze mi to bude stacit

jamimili

Mihai,Martinka....chlapi su proste svine.-)))ale neda sa bez nich zit.No martinka preto mobil nai nechtym ti to mas dobre ja som sa o nevere dozvedela az po 3 rokoch od vlastnej svokry a jeho sestier aj to omylom ...a to mala dcera presne tyzden.
Carol velmi pekne.Mihai kde si bola na nakupoch??

barbora10

zana

na fotkach vyzeraju trochu vacsie,foto vzdi skresluje.ja byt tebou idem kludne do vacsich ako 300.ja som chcela tiez 300,ale doktor mi navrhol 350 a su super.kludne by som brala aj 400.skor olutujes,ze si si dala male,ako to,ze si si dala velke.este som sa nestretla s nikym,kto by si stazoval,ze su prsia po opke moc velke.iba naopak.