Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

čaute baby,
viem, že to nie je k téme, ale chcem pochváliť yaz.. aj ja som ich brala a aspoň ja som ich znášala veľmi dobre, žiadna náladovosť, ani pribratie a čo sa mi páčilo a čo som bola prekvapená, tiež som mala také plnšie prská :) čo ma tak potešilo vtedy :) teraz ju mám vysadenú ale keď zase začnem, tak s ňou :)

barborka
no a tá kočka má fakt pekné prská na tom omlazení.. páčia sa

bodynka

Ihla dakujem! Tak ja vysadzam a hotovo akurat od dnes mam tu pauzu. Tiez mi zvyknu blbnut. Minule ked som vysadila nemala som menzes pol roka. To budu stresy aby som neotehotnela pred opkou haha.
Takze normalne uz neuzijem a kedy mam uzit znova to mi povie doktor ?

ihla

Este k tej narkoze ma napadlo. Ja som mala po narkoze uplne suchy ksicht. Teda aspon to, co z neho nebolo polepene leukoplastom (to bolo po opke nosa). Tak pekny ksicht ako po narkoze som nemala, fakt.

ihla

bodynka, zlatko, prepac, ze sme ta odignorovali :)
no hak ti treba vysadit minimalne mesiac pred opkou. ja idem a aprili a uz vo februari som vysadila, ale kazali az mesiac pred opkou. No ja som radsej skor, lebo viem, ako tym mojim kramom po vysadeni hak sibe. Minule mi meskali 20 dni, som chodila so zdutym bachrom ako tehotna, kamaratka sa len smiala na tom brusisku. A to som musela ist na 2 vyvolavacky...

bodynka

znova sa teda pytam babule: Kolko pred mojim moznym terminom mam ist na konzultaciu hlavne koli vysadeniu Hak ? Ako to s tym teda je?

serena500

martinka54

ahoj, tak aj ja idem 15.3. lebo 16.3 mi nemozu dat termni. tak tam budeme spolu :) aspon niekto znamy tam bude, nech uz to mame za sebou..

mihai

jamimili

drzim palce s ockom, je mi to luto :((( a chcela by som ta povzbudit, lebo ta necitlivost je normalna. mala som to aj ja, aj zcastistale mam, a to som vyse 5 mes. od opky. daj tomu cas, ak sa t chce poklepkavaj, jemne masiruj, stava sa to.

jamimili

Baby ahooooj ako som davnejsie pisla mam problemy s ojim otcom:-((lezi na JIS-ke takze neni casu sem chodit,prska poslem co najskor vsetkov poho akurat necitim lave-bradavku a zo starny pazuchyskoro nic,neviem co robit ????