Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Tomaska

Ahoj zlatinko. Citam vas stale len akosi som sa nedostala k napisaniu. Dnes som mala nakupny den malej niake veci na zimu a sebe nic setrim si to po opke. No ani nevies aka som nedockava a hlavneake budu a aku nakoniec da velkost:-))
Citala som ze stretko nevyslo podla predstav, takze je mi uplne jasne ze to je znamenie aby sme to zorganizovali vsetky spolu.

Cleuska naozaj v podprdke su rovnake, hovorila som ti ze sa to da do poriadku.
Ewel ta podprda ruzova je fakt brutal a to co mas v nej este lepsie

Kvetinka ty tiez krasne prsicka v podprdke. To mate tie nove?

v girl

ewel007
a ake bolo stretkoo? :)) ja by som mohla cez vikendy...cez tyzden moj ex pracuje cize maleho nemam kam dat..a s nim ist niekam je hroza..to by som len behala a s vami ani nekecala :D

tomasova

kocky aj vy sa tak strasne tesite na nove ceculy,ja sa neviem dockat kedy ich uz budem mat....kazdy den chcem volat na kliniku ci im niekto neodpadol.isla by som hned zajtra.

ewel007

cicimici

aj ja dakujem aj mna si potešila :))
no hej ten chrbat, ten by teda mal, už teraz mam nekedy dosť ked rano vstavam ale to aj s toho, že stale spím len na chrbte..

cleopatra123

cicimici
jaj dik potesila si ma :-) ale teda od spokojnosti mam daleko len si tisko mozem zavidiet babam ktore maju krasne prsicka a mozu si ich uzivat ale samozrejme v dobrom :-)

cicimici

ewel

krasne prska az by som ich definovala ze brutaaaaalne bomby..co si?nevymyslaj perfektne su ja si myslim ze vacsie by uz boli moc a hlavne chrbatik by sa ti asi tiez nepodakoval..fakt su super

cleopatra

no mne sa nielen ze vidi ale som si ista ze prska sa ti kraaaasne menia sice nie tak ako si chcela ze to mensie nie je vacsim ;0) ale podla foto su uz skoro rovnake a myslim ze v podprde je rozdiel uplne zanedbatelny..o chvilonku uz bude vsio ok som si ista takze hlavku hrdo hore blizka sa na lepsie casy :)

barbinka,lucia3110,kvet

kocky super super a este raz super nadhera mate byt na co hrde