Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

elle

Jožka...Ked sa nevydaria prsia, su zdeformovane alebo inak skarede, musíš si zaplatit aj tu druhu operaciu, alebo sa daju taketo prsia reklamovat a tym padom je druha operacia zadarmo??

pusina

miska,
a mas ich teraz ake velke?
lebo ja nechcem velke, take Bcka. a ked dostanem 300cc, to sa mi zda uz dost. ale vraj tie moje budu sirsie ako vyssie.

joža

Lenka 226. NIe som spokojná ani s veľkosťou a vidno rozdiel medzí ľavým a pravým prsníkom.Ľavá bradavka je nižšia ako pravá.Ak sa môžem opýtať,koľko ťa bude stáť operácia? Ahoj

lenka226

Joza
A niesi spokojna len s velkostou?Alebo este s niecim inym?Aj ja idem do Chirmed ku Kacmarovi na operaciu tyzden po Live.pa

miska

pusina mne ich odporucil doktor.objednal 3 implantaty a vybral tie co mi najlepsie sedeli.povedala som si predstavu a som spokojna.drzim palce.