Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

LiVAA
A implantaty akej znacky mas?A su vraj dva typy-1 o 30 litrov drahsi, ale vraj o moc kvalitnejsi nez ten lacnejsi...

joža

Ahoj Lenka 226.Teším sa že všetko dobre dopadlo a že to už maš za sebou.Celý čas som myslela na teba a veľmi som ti držala palce.

lenka226

Anastazia
Bola som v Chirmed v Kosiciach,tam su velmi dobri.Som 10 dni po operacii,300ml okruhle pod sval.A ty kedy ides?

lenka226

KUKI MISKA JOZA
Takze sa vam ozyvam ako som slubila,operaciu som mala toho 30teho naobed,prve 3 dni po operacii som len lezala a brala som aj tabletky na noc proti bolesti.Potom to je zo dna na den lepsie.Vcera som uz letela.Lavy prsnik naspodku si necitim,ale zevraj ten cit sa po case vrati.Teraz mam bolesti len v pravom,ale len mierne.Inac mam 300ml pod sval,okruhle a som stastna,vobec nevyzeraju umelo,uplne prirodzene.Tak vam drzim palce tym,ktore sa na to chystate.

kuki

martina a u koho si bola na konzultacii? aj mna to tak bude asi stat. mne sa zda, ze iba baby z chirmedu to maju lacnejsie ako sledujem. v ba je to o dost drahsie.