Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mici

Ahoj baby ak ma niekto problemy s jazvami mrknite na www.siklienka.sk
pod produkty a tam liecba jaziev.Ja si objednala pasky a hned na treti den mi to prislo.

livaa

nell
ja som tiez po zakroku a vobec si nepripadam ako Pamela....mam len 2 moja a garantujem Ti ze tvoj manzel by to ani nespozoroval,tak nech si tie "sliepocky" odpusti.....a tento zakrok robime len kvoli sebe a nie kvoli muzom,to si na omyle....a vobec zmylila si si temu pozri sa o com ta tema je,ked chces zaloz si novu temu "odporca silikonov" a spolu s dalsimi mozte tam pisat co sa vam zachce.....nas Vas nazor vobec ale vobec nezaujima.....

nell

Tak ako pamely andersonové :-)
Taká malá rada, keď sa mužovi nepáčia Vaše prsia a obzerá sa za silikónovými prsiami to nie je muž, ale úchyl, určite nezotrvá dlho v žiadnom vzťahu. Láska a pocit zodpovednosti k druhému sa nezakladá na tvare pŕs, ale hlavne od úprimnosti jeden k druhému. Môj manžel by mi to nikdy nedovolil a nemám bohvie aké veľké prsia, smeje sa sliepočkám, ktoré si takto ničia zdravie, ktoré je najcennejšie v našom živote. Je načase, aby Vám rozum konečne dozrel.

silvia a

ahojte,
ma tu neaka baba ktora je uz uz po zakroku obvod pod prsiami 78CM?AKU PODPRDU vam dali po operacii,75 alebo 80??viem ze podla tabulky by mala byt80.ja mam 75 a tlaci jak svina!!!!

janiq

lenkaaaaaaaaoooo: ja ich mam 4 roky a zatial sa ANI JEDEN nestazoval :).. a keby aj ano, tak ho velmi rychlo vyprevadim... na svete je vyse 2 mld. chlapov..takze no problem :). Inak celkom ma tvoje komentare pobavili, rada sa zasmejem na oveckach, ktore si na fore riesia svoje komplexy urazanim druhych...that´s all. Paaa pa