Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustale sa vracajuce vyrazky

Príspevok v téme: Neustale sa vracajuce vyrazky
ernestk0

Zdravim Vas,

Je mi to az priam blbe sem pisat, ale uz som bezradny a lekara chcem riesit az uplne nakonci. Prosim Vynehajte rady ako chod k lekarovi a pod. ak mi nemate v com poradit tak radsej nepiste. Viem ze by som tam mal ist, ale naozaj by som sa tomu chcel najradsej vyhnut.

Takze moj problem spociva v tom, ze sa mi neustale vracaju cervene vyrazky ktore svrbia. Vzdy som si na to daval fungicidin a to mi akosi nachvilu pomohlo. Ale neskor sa mi to vzdy vratilo. Hygienu mam pravidelne 2x denne a penis si umyvam cistou vodou. Mam priatelku, s ktorou mam sex bez ochrany. (mame spolu styk len ked nemam problem) A vsak v blizkej buducnosti budeme spolu byvat, a bude mi dost blbe ked budem mat tento problem aj nadalej. Vzdy som to odkladal a nijak neriesil, lebo som si myslel ze a vsak to prejde.. Ale teraz som si uvedomil ze to uz asi nieje normalne a treba to riesit. Mam si penis umyvat inak ako cistou vodou alebo co? Co robim zle? Dufam ze mi pomozete a navstevou lekara sa vyhnem. Inak dnes sa mi to vratilo znova a skusil som si na to dat framykoin. Dufam ze mi to zaberie.
Budem Vam velmi zaviazany!

illaja

Mna napadaju take moznosti:ak to umyvas s nejakym mydlom-moze to byt alergicka reakcia na neho(stava sa casto),takze mydlo vylucit.Dalej-ci ma ten problem so svrbenim aj partnerka?Mozno je nositelkou a trebalo by jej sa ist vysetrit.Mozno ona s navstevou doktora nema taky problem ako ty?V tomto pripade by doktor predpisal lieky pre vas oboch.Ved pohlavne zalezitosti vzdy sa tykaju oboch.Ak ti na kratko zabral fungicidin,tak to znamena ze moze tam byt nejake trebars pliesnove ochorenie(teoreticky).Neni to nic strasne,maju to tisice ludi.Cim skor sa podchyti,tym skor sa odstrani.Dolezita je nielen pohlavna hygiena,ale aj pohlavna moralka-snazit sa nestriedat partnerov..Ale co sa tyka odstranenia svrbenia-skus penis vyplachovat v harmanceku alebo repiku(dezinfikuje).Ten fungicidin alebo cansten su masticky direkt urcene na tie problemy..Ale ak nepomahaju,treba sa prekonat a ist za doktorom.Uvedom si,ze sa problem odstrani takmer okamzite.A tieto teoretizovania mozu trvat dni a tyzdne bez pozitivneho vysledku.Tak sa uzdrav!

Milka45

poradim ti potieranie koloidnym striebrom, pripadne ho mozes uzivat aj vnutorne. Ja ho sama vyuzivam pri gynekologickych problemoch. Aj dnes som ho objednala na -odkaz odstránený- ,pretoze tento mesiac maju zlavu. Vyskusaj a uvidis.

- mira

Červené vyrážky sú známkou drobných zápalov, ktoré sa tvoria v oblastiach nahromadenia hlienov v močovopohlavnom systéme. Nahromadenie vzniká z hlienotvorných potravín ako sú syry, mlieko, maslo, biela múka. Zápal nastane, ak sa k týmto pridá cukor.
Prejdi na zdravú stravu. Zápalom predídeš zeleninou, ktorá ťa prečistí a navodí zásaditý stav, ktorý je neprieznivý pre baktérie spôsobujúce zápal. Jedz celozrnné obilniny, ktoré prečisťujú.
Vyhýbaj sa studeným jedlám a nápojom, sladkým nápojom.