Zdravim Vas,
Je mi to az priam blbe sem pisat, ale uz som bezradny a lekara chcem riesit az uplne nakonci. Prosim Vynehajte rady ako chod k lekarovi a pod. ak mi nemate v com poradit tak radsej nepiste. Viem ze by som tam mal ist, ale naozaj by som sa tomu chcel najradsej vyhnut.
Takze moj problem spociva v tom, ze sa mi neustale vracaju cervene vyrazky ktore svrbia. Vzdy som si na to daval fungicidin a to mi akosi nachvilu pomohlo. Ale neskor sa mi to vzdy vratilo. Hygienu mam pravidelne 2x denne a penis si umyvam cistou vodou. Mam priatelku, s ktorou mam sex bez ochrany. (mame spolu styk len ked nemam problem) A vsak v blizkej buducnosti budeme spolu byvat, a bude mi dost blbe ked budem mat tento problem aj nadalej. Vzdy som to odkladal a nijak neriesil, lebo som si myslel ze a vsak to prejde.. Ale teraz som si uvedomil ze to uz asi nieje normalne a treba to riesit. Mam si penis umyvat inak ako cistou vodou alebo co? Co robim zle? Dufam ze mi pomozete a navstevou lekara sa vyhnem. Inak dnes sa mi to vratilo znova a skusil som si na to dat framykoin. Dufam ze mi to zaberie.
Budem Vam velmi zaviazany!