Dobrý/á gynekológ/ička v SE, MA okrese

mrs.x

mňa p.Mízner odrodil, teraz je môj gynekolog, robil mi docela zložitú gyneko. operáciu a doteraz k nemu chodím , zoberie ma vždy ked potrebujem, vždy sa spýta či je všetko v poriadku...a velmi cíti s pacientkami...ale napr v nemocnici majú nepríjemnú gynekologičku, ktorá má uplne iný prístup ako on... Mízner je uplne milý a fajn človek...ja mám v neho naprostú dôveru

miranda20: asi tvoja kamoška mu povedala, že chce len lieky alebo čo...keby mu povedala mám taký a taký problém tak ju prezrie...ja ked som tam prvý krát bola mi nerobil ani prehliadku len mi zobral krv a kedže som mala dobú tak mi mohol nasadiť antičku....a ked som mu povedala, že ma niečo trápi sme to spolu riešili.. ;)

Mízner..jednoznačne ;)

miranda20

anjelik9 prepáč že ti vstupujem do témy,baby dajte odporúčania na nejakú dobrú gynekologičku v tomto okrese, k chlapovi nechcem ani za svet

kamoška bola u Fruša, jej koment bol že je to debil a Mízner ju odbil liekmi bez vyšetrenia, ktoré jej nepomáhajú

anjelik9

a dalo by sa aj také že prečo? nemyslím teraz nejaké vaše osobné veci ale tak všeobecne že sa vám páči je ho prístup k pacientom, názory abo tak =)