Tetovanie na predlakti

Príspevok v téme: Tetovanie na predlakti
za8icka

Chcela by som si dat tetovanie na predlaktie. Chcem vyrok Cicera Dum spiro spero alebo rozmyslam aj nad Dum spiro spero dum spero vivo. No a nechcem to od perdlaktia k zapastiu ale priapo pod laktom okolo ruky(cize nieco ako naramok). Mam len jednu malu obavu, ci to nebude nejako esteticy vadit zamestnavatelom atd. Momentalne pracujem vo firme kde to vobec nevadi ale po studiach je jasne ze budem niekde inde a tak mam trochu pochybnosti.

biopich

ja mam tiez na predlakti tetko no da sa povedat tak v strede medzi zapastim a laktou z vnutornej strany koli tomu ho asi nieje az tak vidiet a malokto vie ze ho mam...a uz ho mam od minuleho leta...

jakub81

Niektorim to vadi niekotorim nie, zavisi od toho na akeho narazis, tiez aj od toho ako casto by si prichadzala do kontaktu so zakaznikmi, tam to uz mnohym prekaza aj ked dnes uz ma tetovanie ktokolvek, mimochodom uz sa tesim na tie cakarne u doktora plne potetovanych starych ludi o takych 30,40 rokov.

H.Hesse

urcite to nerob, daj si to na miesto na tele ktore nie je vidiet pri pracovnych pohovorocch, plesovych satach..Taketo okate tetovanie prenechaj muzom, ako zena si ho radsej decentne skry a ukaz len najblizsim.