ja už fakt neviem čo robiť.
Študujem na VŠ, je to hnus, ale platia mi všetko rodičia.
Nedokážem si nájsť žiadnu brigádu.
Študujem v čechách, takže pondelok a piatok okrem školy trávim cestovaním tam a domov, ostáva mi utorok, streda a štvrtok aby som tam niekde robila, na inzeráty mi nik neodpovedá ak aj voľaké sú.Do krčiem si radšej vezmú domáce študentky ktoré im aj cez víkend môžu prísť a nie len v strede týždňa. Navyše, tých záujemkýň je dosť aj bezo mňa. Stále to isté dokola- ponuky iba chodiť a zháňať si ľudí na poisťovníctvo alebo ponúkať kozmetiku. Poviem na rovinu tá práca sa mi hnusí pretože počúvam názory okolia na týchto ľudí čo im povedia ak za nimi niekto taký príde. Toho je už strašne moc. Denne aj 5 telefonátov máme či nemáme záujem o ... . Ostať tam na víkend nemôžem, domov musím prísť pomôcť nech mama neni na všetko sama. A tu si nájsť robotu? Kde?Milión inzerátov som si dala, zase to isté...dealerka,poistovnictvo,wellness...fakt neviem komu by som to ponúkala. Starým susedám?Babke?Heh... V lete som pracovala v práčovni v meste. Desať hodinové šichty s osratým,krvavým prádlom v totálnych horúčavách. a zárobok mi vystačil na nájom na dva mesiace. V lete kam? Mám možnosť ist do zahraničia robiť. Plat nič moc ale zas nečakám že si doma vôbec niečo nájdem. Aspon trocha na skolu nech si zarobim.Neni zadarmo. neviem fakt ako si najst normalnu robotu.setrim ako sa da, nechodim do kina,do baru,do cukrarne nikam. miesto mhd idem pesi.
som fakt tak neschopna??spoluziaci chlastaju kazdy tyzden,kde na to beru?jeden ide s frajerkou do alp druhy k moru.chcela by som byt chalan, bolo by viac moznosti ci uz ist na stavbu alebo strazit nieco....potrebujem robit aj cez rok nielen cez prazdniny.som uz v takom stave ze pojdem slapku robit.alebo striptiz.hm lenze ani na to nema postavu.
sorry za tak dlhy text:(
som neschopná sa o seba postarať
nechcem tu robit reklamu, preto len napisem pojem zadaj si do googlu mystery shopping a vyhodi ti snad nejake firmy ktore sa tym zaoberaju. je to zaujimave, casovo nie velmi narocne, narazove. jednou navstevou sa da zarobit tolko, co som kedysi zarobila na brigade cez agenturu za osem hodin driny. tiez som bola v takej situacii ako ty, studium v cechach je narocnejsie ako na svk si myslim, clovek je tu - hlavne v prahe ochudobneny o pravy studentsky zivot, tym ze tu pracuju uz pomaly stredoskolaci popri skole. mne sa zda, ze je to proste len nahoda na co natrafis, ja som si nahodou nasla brigadu s flexibilnou pracovnou dobou a na tu dobu to bolo aj dobre platene, takze nevesaj hlavu a skusaj.
ja som stripterka a mam sa super....a mam cas aj studovat
a to kde mozem predat svoje pouzite nohavicky, hm????
nadpis tvojej témy skôr vystihuje mňa ako teba, pretože ja mám už po vysokej a nemôžem si nájsť prácu, takže vysím na krku rodičom a pripadám si ako nejaký debil, ktorý sa nevie nikde zamestnať, tiež som mala stavy že sa pôjdem postaviť na ulicu, ale hned som to aj vyhodila z hlavy, lebo je taká doba aká je a keby to každá riešila takýmto spôsobom, no tak tých šlapiek by ale bolo a niektoré by si museli aj hľadať iný job aby sa uživili, takže nič také neskúšaj, asi ti to veľmi nepomôže, ale ja som počas štúdia bola finančne závislá od rodičov a teraz ešte tiež, takže v takejto situácii nie si sama
slapku nerob ak xces ist u z takymto smerom mas ovela lepsie moznosti napr mozes robit dominu alebo predavat svoje spodne pradlo :) .....
Vies piect ? Mozes si urobit napr. to, ze budes vypekat torty, kolace na nejake hostiny, oslavy atd. Hlavne v CR by som povedal, ze to ma sancu na uspech, alebo v Cesky su vraj lenivejsie od zien na Slovensku. Tymto nechcem nikoho urazit, len som pocul....
ahoj, ja tiež študujem v Čechách a tiež by som Ti odporučila nejaké pracovné agentúry, ja som to tiež tak riešila, keď nič iné nebolo. A keď budeš chodiť domov každý druhý víkend, budeš mať viac času na prácu a zároveň o Teba doma úplne neprídu ;-). A v škole nemáte nejaké nástenky s inzerátmi?
a skúsila si cez študentské agentúry? väčšinou tam majú plno, ale dá sa aj cez ne nájsť. navyše ak sa takto dostaneš na brigádu, môžeš sa dohodnúť priamo s tými ľudmi, že k nim budeš chodiť brigádovať mimo agentúry. pre nich to je výhodnejšie lebo v konečnom dôsledku i keď tebe dajú viac akoby si dostala cez agentúru, oni ušetria + máš isté miesto na brigádu. alebo skús telemarketing. ak ovládaš cudzí jazyk, tak telemarketing v cudzom jazyku. nechceš robiť delaerstvo, ale v telemarketingu nemáš priamy kontakt so zákaznikmi, máš tam pevný plat + bonus ak niečo predáš. ja som takto brigádovala pre jednu firmu svojho času v Prahe (formica group - pozri na nete, myslim že ešte existuju) a za telemarketing v cudzom jazyku tam v tej dobe boli dobre ceny (vyše 200 KČ/hod.) ja som si takto dokázala zarobiť na seba aj popri škole, naši mi platili akurát podnájom, ostatné ako jedlo, mobil, oblečenie, kozmetika a pod. som si kupovala za peniaze z brigád. treba len hľadať a nevzdávať sa. veľa šťastia :)