Ahojte,
chcela by som sa vás spýtať alebo poprípade poradiť sa s vami, čo by som mala mojmu priateľovi kúpiť k nášmu výročiu. Sme spolu 2roky a už neviem čo by som mu mala kupovať. Chcela by som niečo originálne...Poradíte niečo ??
Vhodný darček ??
ja by som skusila toto spajdle na ne nalep zuvaky a potom na spajdlu lizatko atd.. a urob kyticu potom z kvetinarstva ju takym alebo krepom suknicku a mas cucovy darcek su daj tam tie mentolove v tej tycinke tie cumlave cukriku od dola napichni mentol take cosi a potom to zjecte obaja aj neviem gulicky tie co ich tam je asi 10 a su to zuvacky a zase spajdlu a lepenku ak by ti to nedrzalo najdi si polistiren daj taky okrasny obal sacky predavaju do toho zabal ten polistiren ten bude sluzit ako stojan a tam napichaj to vsetko a ma to aj zo stojanom
agaven,
cokoladove srdiecko milka dostal na valentina :D ...ja som mu uz za ten cas dala tolko toho ze sa mi pomynuli napady
a co axe ,cokoladu musle by si ze ti on smrdi heehe no tasko ja neviem ale co take cokoladove strdieco milka nieco také metrovu zuvacku ak zuje
wellnes víkend v Rajeckých Tepliciach v zariadení Afrodita.
Alebo ak chces naozaj nieco luxusne a nezabudnutelne,vikendovy pobyt v Parizi.
Nie su to az take drahe zajazdy,ale podla mna na 2 roky je to dost luxusny darcek,aj spolu len chodite a neplanuejte nic dalej.
Urcite nie pre par,ktory ma 20-25rokov.Ak uz mate okolo 30 urcite skvely darcek,ktory si uzijete.
Moj nazor.
vikend v Benatkach.....
Ja by som Ti poradila,ak sa to da zobrat ho na nejaku peknu chatu s kozubom,niekde blizko nejakeho wellnes.Ist poobede do wellnes,potom na romanticku veceru do restauracie a noc stravite na chate - horiaci kozub, sviecky, romanticka hudba, lupienky ruzi, sampanske, jahody, slahacka ...
ste tazky oriesok:)))
A co tak vylet niekam na zamok....alebo do hor:)
Do divadla ho nevytiahnem, to neoblubujeme a to co prave davaju v kinach to uz mame vsetko pozrete..
Pozvi ho do divadla.
Spravte si romanticku veceru.
Mna by to viac potesilo ako nejaky darcek.