Máte niekto skúsenosť so slnečnými dioptrickými okuliarmi? Rozmýšľam, že si ich dám urobiť keďže nosím okuliare do diaľky a v lete bez slnečných nevydržím, však to nie pre oči ani dobré. chcela by som preto vedieť s akou sumou mám približne rátať a aké sú ich výhody? ďakujem
Cena slnečných dioptrických okuliarov
Čaute, a čo stmavovacie skla? Nie je to pohodlnejšie? Predslaen nemusíš vymieňať okuliare. Ale sam skusenosť nemám s tymito skličkami....
Ja mám slnečné dioptrické okuliare z online optiky. Šošovky celodenne nosiť totiž neviem. Vyšlo ma to presne na 49,90€! Intenzitu sfarbenia šošovky si vieš na www.opti24.sk vybrať sama-od 10% až po 85%.
ja som si tiez davno dala spravit dioptricke slnecne, uz neviem kolko stali, ale mari sa mi ze dost palka to bola lebo mam riadne dioptrie.... par krat som ich mala na ociach a uz roky mi kysnu v skrinke, tahaju mi oci... presla som na sosovky a mozem s kludom nosit akekolvek slnecne okuliare a to odporucam aj tebe
ja som si dal spravit slnecne diop. okuliare , platil som za vysetrenie 30e, za ram 75e a za vsadenie(vyroba)okolo 200e..aleeeee nedaval som si to robit na svk. ok?
zuzka, pýtaš sa na výhody? tie sú jasné, nie? nevýhodou však je to, že budeš chodiť s dvomi okuliarmi a podľa okolností meniť raz číre a raz tmavé...
neznáma má pravdu, skús šošovky a potom si kúp akékoľvek moderné slnečné okuliare.
ja s vlastnej skúsenosti odporúčam radšej šošovky :)