Mam problem a dost mam aj z toho strach. 10 dni pred menzesom...som mala akokeby hnedy vytok...a o 3-4 dni potom som dostala uz slaby krvavy menzes...bola som aj choraa.No teraz sa vo vnutri tak zvlastne citim...ked si sadnemm tak mam zrazu strasny tlak v podbrusku az na prasknutie...a nemam ponata z coho ??!! Nikdy som to v zivote nemala a uz to mam 5ty den. Skor mam pocit jak keby mi tam nieco rastlo...a zvacsovaloo..a preto to vlastne bolelo.A boli ma to len ked si sadamm.Prosim poradte mi co to moze byt..lebo mam strach z toho..dakujem z aakukolvek pomocc
Mam strach co to je
no mam 15 rokovv...uz zachvilu 16
januska a kolko máš rokov?
no mne to este neprestaloo...uz mam ako keby 13 dni kramy...ale nemam ich silne jak vzdyy...a bolia ma prsia...a boli podbrusko od kramov..!Dnes akurat mam silnejsiee...tak neviem.
Slnie - a prosim ta co znamena ta ovulacna kriza ???? Niesu to dake priznaky tehotenstva...asi niee..ale neviem no :) dik ti za odpovede
slnie a ake to ma u teba priznaky.take iste?
Baby, chodte gynekologovi... Take vytoky mavam aj ja, vola sa to "ovulacna kriza", ale ked je to spojene s bolestou nie je dobre. Chodte a neodkladajte to.
januska ja mam taky isty problem a tiez neviem co to je.....prosim ak by to niekto vedel tak mi dajte prosim vediet.....styk som nemala ale aj tak mam strach no ja sa bojim...
januska mohlo to byť prechladnutím,ale človek nevie.zajdi si ku gynošovi ak ti to robí starosti.ja pocitujem bolestivé sadania, teda skor ostré bodanie v rozkroku,ked mám menštruáciu.cítim to,ale len niekedy.vačšinou,ked je strašne silná.stáva sa mi, ze sa nemožem ani posadit. viac ti asi neporadím. papa
,,
Dufam ze nejsom tehotna :(