Ahojte hladám si nový kadernícky salón v žilina kedze moja bývalá REBECCA sa tak trošku zopsula...dakujem za napady
Dobry kadernicky salon v ZA
La Couleur Masters studio sidliace v Ziline ponuka jedinecnu moznost vybrat si jednu zo styroch sialenych zliav. Zlavovu poukazku je mozne vyzdvihnut v nasej prevadzke alebo prostrednictvom nasich obchodnych partnerov. Zlavovu poukazku je mozne pouzit iba raz a zlavy nie je mozne kombinovat. Nazvy produktov v zlave: formovanie obocia 100 percentna zlava v cene 1,50 euro s poukazkou 0 euro,3D lashes design extension-nadpajanie mihalnic 70 percentna zlava v cene 120 s poukazkou 36 euro,hlbove cistenie pleti ultrazvukom 50 percentna zlava v cene 18 s poukazkou 9 euro. Viac info na tel. cisle: 0949 448 666 a na facebook stranke La Couleur masters.
Ja som dievca / nad 30/ z mesta, najradsej chodim na Solinky-Centrum pri Jednote.Je tam malicke ale utulne kadernictvo. Kadernicky v strednom veku, super stihanie, farba, melir a co je podstatne nizka cena.Aj moj manzel tam chodi a vlastne cela rodina.
Ahojte. Ja som nedávno navštívila Salón Exclusive,skvelá kaderníčka,dobré ceny vrelo odporúčam! naozaj výborná kaderníčka, ktorá vie dobre poradiť a vyčariť naozaj veľmi super strih, som veľmi spokojná.
Zdravim slecny tymto by som vas chcel pozvat do novootvoreneho studia-solarium*kadernictvo*kozmetika*nechtovy dizajn s nazvom La Couler Masters ktore sidli na ulici Horny Val 6/13 vedla Manne Caffe,kde vas radi uvitame. Nase studim je urcene pre strednu triedu zakaznikov,nie je predrazene takze je dostupne a otvorene vasim poziadavkam. s pozdravom Marian
Sranda aj ja som chodila chvilu do Rebeccy, kadernicky sa tam vsak zacali striedat ako na beziacom pase-co o niecom svedci a celkovo to tam stratilo uroven...
Complet Care- som bola cca rok dozadu, boli tam dve mladucke dievcata, mala som pocit, ze akurat vysli zo skoly, slecna ma ostrihala podla predstav aj s melirom za pomerne dobru cenu, takze nemam co vytknut, ale k celkovemu dobremu pocitu mi chybala prave ta istota v strihani, nakolko sa ma kazdu chvilu pytala, ci moze kde-tam odstrihnut z vlasov /na 2. stranu, lepsie ked sa stale pytala, ako mala uces dokazit.../
Tiez som sa rozhodovala medzi XOXO a Margret, ale necitala som moc dobre referencie na Xoxo+cena je tam zbytocne vysoka.
Teraz chodim do Margret, cenovo tiez trochu vyssie, je tam taky mlady sikovny chalan, ktory vie aj poradit-vyzera sice trosku zmatene, ale vidno, ze ma naozaj dobre skolenia Loreal+Kerastase nakolko take techniky strihania som videla zatial len u neho. Pre predstavu cena: strih+melir 60 euro
Teraz by som chcela skusit Trendy Hair-ma niekto nejake referencie?
v Complete Care robia s výrobkami Matrix..nižšie som písala, kde sa nachádza..
No, tak toto by celkom aj mna zaujimalo. Baby, neviete odporucit nejaky dobry Matrix salon tu v Ziline?? rozmyslam nad tym ako idete od Mestskeho divadla ku VUB-cke... hned oproti nemu bolo kedysi Trendy.. dajte vediet, prosim, ak o niecom dobrom viete.