Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry kadernicky salon v ZA

Leo

La Couleur Masters studio sidliace v Ziline ponuka jedinecnu moznost vybrat si jednu zo styroch sialenych zliav. Zlavovu poukazku je mozne vyzdvihnut v nasej prevadzke alebo prostrednictvom nasich obchodnych partnerov. Zlavovu poukazku je mozne pouzit iba raz a zlavy nie je mozne kombinovat. Nazvy produktov v zlave: formovanie obocia 100 percentna zlava v cene 1,50 euro s poukazkou 0 euro,3D lashes design extension-nadpajanie mihalnic 70 percentna zlava v cene 120 s poukazkou 36 euro,hlbove cistenie pleti ultrazvukom 50 percentna zlava v cene 18 s poukazkou 9 euro. Viac info na tel. cisle: 0949 448 666 a na facebook stranke La Couleur masters.

lila a iva

Ja som dievca / nad 30/ z mesta, najradsej chodim na Solinky-Centrum pri Jednote.Je tam malicke ale utulne kadernictvo. Kadernicky v strednom veku, super stihanie, farba, melir a co je podstatne nizka cena.Aj moj manzel tam chodi a vlastne cela rodina.

Claira

Ahojte. Ja som nedávno navštívila Salón Exclusive,skvelá kaderníčka,dobré ceny vrelo odporúčam! naozaj výborná kaderníčka, ktorá vie dobre poradiť a vyčariť naozaj veľmi super strih, som veľmi spokojná.

La CM

Zdravim slecny tymto by som vas chcel pozvat do novootvoreneho studia-solarium*kadernictvo*kozmetika*nechtovy dizajn s nazvom La Couler Masters ktore sidli na ulici Horny Val 6/13 vedla Manne Caffe,kde vas radi uvitame. Nase studim je urcene pre strednu triedu zakaznikov,nie je predrazene takze je dostupne a otvorene vasim poziadavkam. s pozdravom Marian

emily 2222

Sranda aj ja som chodila chvilu do Rebeccy, kadernicky sa tam vsak zacali striedat ako na beziacom pase-co o niecom svedci a celkovo to tam stratilo uroven...

Complet Care- som bola cca rok dozadu, boli tam dve mladucke dievcata, mala som pocit, ze akurat vysli zo skoly, slecna ma ostrihala podla predstav aj s melirom za pomerne dobru cenu, takze nemam co vytknut, ale k celkovemu dobremu pocitu mi chybala prave ta istota v strihani, nakolko sa ma kazdu chvilu pytala, ci moze kde-tam odstrihnut z vlasov /na 2. stranu, lepsie ked sa stale pytala, ako mala uces dokazit.../

Tiez som sa rozhodovala medzi XOXO a Margret, ale necitala som moc dobre referencie na Xoxo+cena je tam zbytocne vysoka.
Teraz chodim do Margret, cenovo tiez trochu vyssie, je tam taky mlady sikovny chalan, ktory vie aj poradit-vyzera sice trosku zmatene, ale vidno, ze ma naozaj dobre skolenia Loreal+Kerastase nakolko take techniky strihania som videla zatial len u neho. Pre predstavu cena: strih+melir 60 euro

Teraz by som chcela skusit Trendy Hair-ma niekto nejake referencie?

Danka ZA

No, tak toto by celkom aj mna zaujimalo. Baby, neviete odporucit nejaky dobry Matrix salon tu v Ziline?? rozmyslam nad tym ako idete od Mestskeho divadla ku VUB-cke... hned oproti nemu bolo kedysi Trendy.. dajte vediet, prosim, ak o niecom dobrom viete.

inanitka

blíži sa termín aby som sa konečne objednala ku kaderníčke,tak prosím má niekto skúsenosti bud s xoxo alebo margret?????
prosíííííííím

inanitka

žilinčanky alebo možno aj ine vedeli by ste poradiť lebo našla som ešte jeden dobry kadernicky salon vola sa Margaret. teraz sa neviem rozhodnuť či do margaret alebo toho xoxo daySPA.
prosiiiiiiiiiiiiim dajte rady baby