Dobry kadernicky salon v ZA

sweet tweet

takze informacie pre vas :) xoxo nam uz zavreli tak som skusila margret,stale sa to strieda teraz naposledy tam bola taka stara pani a tak staro aj striha,skusila som teda novy salon dione na narodnej a bola som v uzase,kadernicka to s tymi noznickami naozaj vie,zmenila mi uplne strih a lahko sa mi upravuju poradila mi super veci na starostlivost o vlasy a mam ich naozaj v super stave teraz.budem chodit len tam takze odporucam

MarryF

Ten chalan, čo strihal v Margret tam už nie je. On bol jednotka. Precízny, bavilo ho to, radosť pozerať a ten výsledok stál za to fakt. Ostrihal mi ofinu tak super, že som bola nadčená. Ale teraz je tam taká pani, ku ktorej som si dala upraviť strih a tá mi to celé pokazila. Ofinu odfikla, to som si mohla aj doma ostrihať. Nepozná žiadne novinky, je staromódna. Veľké sklamanie. Prečo taký excluzívny salón tak často mení kaderníčku? Vždy je tam niekto iný. Potom si hľadaj obľúbené kaderníctvo! Nevie niekto kde je ten chalan?

jalenja

complete care Burianova medzierka...baba síce vyzerá veľmi ťažkopádne, ale farbí krásne, používa matrix, čo je kvalita a strihá opatrne a presne, pýta sa, to je pravda, ale lepšie ako v Kliere v Auparku, kde mi po pás dlhé vlasy "odfikla" tá ...krava...do polky chrbta - podotýkam, že neboli zničené a chcela som len končeky zabrať :( V complete je aj veľmi dobrá kozmetička - Miška. Dobré referencie mám aj na margrett, kaderníka poznám a šikovný bol už na škole...len cenovo je to inde.

sasankica

na masarycke v salone dione je najsuper kadernicka...uplne sa s tymi vlasmi hra a vie poradit...maximalna spokojnost

tequila

Complete Care neodporucam maju zavadzajuce foto aj ponuky na internete a oni ich nesplnaju .Isla som s nadsenym a odchadzala sklamana ze zmena imidzu -no tak na to zabudnite.Salon iba s jednou kadernickou.Ziaden Pc navrh ako propaguju.Je to bieda a tie kamery co tam maju na pozorovanie pracovnikov a zakaznikov nerobia dobry dojem .Som s COMPLETE CARE velmi sklamana a neodopučam v ziadnom pripade!