dobry den, pausal mi konci 16.5., kedy najskor mozem zajst do orange-centra na predlzenie zmluvy na dalsie dva roky vratane vyberu noveho mobilneho telefonu? (viem, ze mesiac skor sa da, ale nie som si ista, ci sa nemoze aj dva mesiace pred ukoncenim zmluvy, mam pausal 100 XXL). poradte.
pausal orange - predlzenie zmluvy, novy mobil atd
ahojte, ja mám takúto otázku, počula som, že vraj je možnosť si vybrať nový mobil pri paušály už tri mesiace dopredu a nie mesiac ako to bolo kedysi, je to pravda? viete o tom niečo?
ahojte, mám dve malinké otázky,.... dnes som si bola pre nový telefón, dala som si do neho svoju kartu, a keď mi niekto volal ukázalo mi to ako neznáme číslo, čiže ako keby som nemala CLIP-ko....
A keď mi niekto chcel niečo posielať cez BT, tak môj telefon mu nechcelo vobec načítať do možností....
Neviete, prosím vás, prečo? /-:
na ostatné zádrhele sa teším neskôr ((((-:O
no, ide o to, ze mobil mi babka da, nakolko ona mnozstvo funkcii nevyuzije, jej ide o pausal, ktory ma teraz a je s nim spokojna - tak po financnej stranke ako aj po stranke datovej (minutovej)
Ponuka sa meni podla toho, ake zmluvy uzatvoria s dodavatelmi, aku maju vyhodnu cenu, kolko si mobily precenia a ake pausaly k nim poskytuju...
Myslel som vsak ist do normalneho obchodu, kde sa predavaju mobily a mozes si tak vyberat mnoho stoviek druhov mobilov a nie iba z obmedzenej ponuky operatorov. No a samozrejme potom si vybrat vyhodny tarif...
ozaj a ako casto sa meni ponuka mobilnych telefonov?
adamkrt - no je to na nej, ako sa rozhodne :)
A nema lepsie kupit si mobil aky chce a tarif bez viazanosti ?
babka je ece v praci, je doktorka :) tak asi na to ma :)
Babka nevie co s dochodkom, ked chce platit mastne sumy ? :)
vlastne nie ja osobne predlzujem pausal, ale moja babka,.. pisem kvazi v jej mene. a ona si praje orange :)
novz mobil si môžeš zobrat mesiac pred ukončenim viazanosti čiže v aprili