Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam z toho konplexy

Príspevok v téme: mam z toho konplexy
nestastny

Ahoj hladal som nieco na googli www.nem-km.cz
, mam podobny problem zalud je zarastena nejak tak podobne ako na obrazku , zalud pretiahnem aj v pokoji aj v stoporenom stave ale v stoporenom ma to taha a v pokoji sa mi penis zakrivy vdaka tomu ze ta kozka taha zalud k zemi , poradte mam stym zajst k doktorovy ? Dost s abojim koli zakroku ale sa dost aj hanbim pretoze mam uz 16 rokov a a pripada mi to take trapne s tymto ist k doktorovy , takto zrasteny zalud mam uz asi 2-3 roky len som este nedostal odvahu to riesit u doktora , tak isto sa bojim - ked nadviazem kontakt s babou ci ma nevysmeje alebo sa jej nezhnusi tak zarastena zalud :( , cital som par prispevkov a chalani psiali ze pretiahnu iba do polky ale ze pri sexe im to nevadi tak teraz fakt neviem...

Giuseppe

To co je na tom obrazku sa odborne nazyva- frenulum breve, po slovensky kratka uzdicka. Riesi sa to jednoduchym operacny zakrokom, trva max. 2O minut, v lokalnej anesteze. Lekar pretne uzdicku, da tam par stehov,o tyzden - pripadne dva bude po probleme, asi tak dlho trva hojenie.
Trapne by Ti to byt nemalo, lekar je na to aby riesil, zdravotne problemy ludi.