zamlknuté potraty

ellenka

ahojte, prosim viete mi niekto poradit, mala som zamlknutý potrat v 12 tt tehotenstva, doktor mi to zistil náhodne , začala som len slabo krvácať, povedal že tehotenstovo sa nevyvíjalo a objednali ma na vyčistenie, ale museli ho urobiť skorej, lebo som začala strašne krvácať. No a nič mi nepovedali iba že menzes by som mala dostať o šesť týždnov , ale nemali by sa tam spraviť nejake vyšetrenia? a za aký čas možem znova otehotnieť? chcela by som zmeniť gynekologa , lebo prístup toho môjho je fakt hrozný. dakujem

kateřina

Je mi 26 let a mám za sebou tři zamlklé potraty v 10-11 týdnu a žádný doktor mi nezjistil příčinu.byla jsem na hematologickém,endokrinologickém vyšetření i genetickém(i manžel)a všechno je v porádku.Ted mi na infekčním zjistili chlamydie ale můj gynekolog si myslí,že to není příčina mých potratů a posílá me na umělé oplodnění.Já ale s otěhotněním problém nemám!!Myslím,že už si se mnou neví rady.Je na světě někdo kdo má stejný problém jako já????

ivdo

Chcel by som vediet ako casto sa vyskytuju zamlknute tehotenstva (potraty sa mi nepaci)a ktore zdravotne poruchy ich najcastejsie vyvolavaju.

ivdo

ZACHO, neboj sa, z vlastnej skusenosti viem ze po zamlknutom tehotenstve moze prist krasne zdrave babatko, treba len verit a vytrvat.

mifor

V prvom rade Vás mal gynekológ poslať na genetické vyšetrenie! Veľa potratov je totiž zapríčinených chromozomálnymi odchýlkami.