Taká malá anketka.Zaujímalo by ma, ženy, či aj vy robíte svojim partnerom a manželom raňajky, obed, večeru, proste všetko pod nos na jeho vyžiadanie, alebo si spraví sám. alebo dokonca chystá on vám.
Ako to je u vás?
no ja idem k pc a dcera zdrha do obyvac. k tekacu tak no on najlepsi cuci tam v kucyni no ano toto sa u nas nedodrziava ale zase aspon raz sa tam vsetci najeme nedelu
juj toto s tym jedlom pri pc ani ja nemam rada :-)
papat by sa malo za stolom a spolu, cely den sme rozlietani a pri jedle sa mozu ludia takto pekne stretnut a porozpravat co bolo cez den...
no moj nema rad ked ja s jedlom sdrhnem k pc a vzdy povie tu mame stol mainka kam ides? No a po rokoch aj tak povie nachystaj mi ty aj tak mi to lepsie chuti od teba . Ale zase vari aj on aj ja . No a mne ano nachysta a niekedy aj kavu .
ano, ranajocky robim pre oboch kedze spolu ideme do prace, na obed chodievame v praci, ale ak sme doma, robim aj obedik, o stvrtej mame prve papanie-to opat robim pre oboch vzdy varene a druhe papanie vecer okolo siedmej si uz manzel vacsinou urobi sam, ale ked mam cas a chut tak este sem tam nieco upeciem...
neda sa nic robit laska ide cez zaludok a ked sa pozriem na spokojne napapaneho manzela...tak mi vobec neprekaza, ze v kuchyni takmer nocujem...
Ano obcas....teda ak ma clovek vobec cas.:)