Pálivá bolesť na začiatku sexu a po ňom

Príspevok v téme: Pálivá bolesť na začiatku sexu a po ňom
prosimpomoc

Ahojte,mám veľký problém. Mám 26 rokov, stáleho partnera už viac ako 8 rokov. V poslednej dobe, asi 4 mesiace, mám hrozný pocit pálenie pri vniknutý penisu do pošvy. Potom sa to ustáli, sex si užívam. Vlhká som dosť. Po sexe, asi tak po dvoch až troch minútach potom, ma to začne znovu páliť a trvá aj pol hodinu kým sa ukľudním. Partnera to veľmi trápi, myslí si že je on na vine. Bola som u gynekologičky, spravila mi rôzne vyšetrenia, stery. Všetko je v poriadku. Skúšali sme aj s lubrigačným gélom, avšak nepomohlo. V tom to zrejme nebude, keď vlhká som dosť. Prosím, nevedeli by ste mi povedať, teda napísať, o čo by sa mohlo jednať? Ďakujem

sisi_69

Mne sa to tiez stavalo,isla som k lekarovi a mala som neaky zapal,dal mi tabletky pre mna aj pre partnera a uz je to ok...tak to skus...

dobra vila

prosimpomoc, inac, pomohol ti ten canesten?
Pretoze ten je proti mykozam a ty si mala vysledky ok, tak ma to zaujima. Daj mi vediet. Ja milujem lekarov, ktory vsetko zhadzuju na psychiku!!! Najma, ked uz si bola davno sexualne aktivna, tak preco by ti zrazu teraz blokla psychika, vsakze?
Mne sa taketo kedysi tiez stalo, ze gynekolog hovoril vkuse o mojej psychike, pretoze som mala vsetky vysledky ok a pred vchodom do posvy ma stipalo, doslova palivy, priserny pocit (mozno sme trpeli tym istym) a strasne dlho sa mi to neriesilo a to som este ani nemala partnera, ked som mala tieto problemy. Nakoniec to bolo skor kozneho charakteru (mozno od tamponov)so strasne dlhym hojenim. Bola som nenapadne zacervenana, co si prv ani nevsimol a potom dobre rano stara mama, ked som mu povedala, aby sa prizrel lepsie a riadne ma pozrel... potom si to uz vsimol, boze, to su lekari.

weronka25

u mňa sa takáto bolesť objavila, keď som začala používať HAK...gynekológ mi poradil tiež lubrigačný gél, no nepomáhal...potom som sa o tom bavila s kamoškou, ona to mala tiež, a jej pomohli vaginálne tabletky canesten...tak som ich vyskúšala aj ja, a mne pomohli tiež...tak skús zato nič nedáš :D

prosimpomoc

ďakujem teddynka :D canesten doma mám, určite to nepomôže hneď pri prvom razy ale za pokus to stojí :-)) moc ďakujem

teddynka

ja som to mávala tiež, a poradím ti... nepoužívaj v ziadnom pripade lubrigacny gel a pouzivaj pri sexe canesten.. nech si to natrie aj partner aj ty... neboj sa neuskodi ti to ani ked sa krem dostane do vnutra... pomoze ti to

prosimpomoc

No holiť sa holím, kondom nepoužívame, ale mňa to neštípe na povrchu, ale vo vnútri. Ani doktorke to nejde do hlavy. Vraj je to psychické, ale to by som si dokázala vymyslieť tak hnusnú bolesť?

katussska24

možno blbá otázka, ale nemôže to byť aj holením? pokožka býva podráždená a pekne to potom štípe, hlavne ak nepoužívate kondóm... tak neviem