Ja som prišla o panenstvo ke´d som mala 16 rokov, bolo to u nás doma. Nemala som z toho dobrý pocit. Teraz ako sa hovorí depkarim poradťe mi čo mám robiť. K frajerovi som odmeraná kričím naňho. On to stále chce a ja nemám nato chť
Baby ako ste prišli o panenstvo?
ja som prisiel o panenstvo tiez ze som si prestrihol panensku blanu a bolelo ma to a krvacal som asi 4 hodiny a odpanil som sa lebo sa mi smiali spoluziaci ze len hram csko a ze budem furt panic
Ja som o panenstvo prisla tak trochu svojskym sposobom lebo som nemala na vyber. Mala so 16 a mala som ist von s 27 ronym muzom. Bol v ton ze us som neni panna. (Aj ked osm bola) tak som si panensku blanu prestrihla noznickami
kikush123345, milovala si sa, preto nie si.
Ako nevravim, ze sex vo vztahu je vzdy 100% prinosom. Casto je to tak, ze chlap vyuzije neskusene mlade dievca, potom ju posle domov k rodicom a velmi jej tym ublizi. Ale treba si uvedomit, ze byt v 5 rocnom vztahu bez sexu musi byt dost zle. Ja osobne by som to nikdy takto dlho nevydrzala. Ale casto to zeny vnimaju inak, poznam vela zien, pre ktore nie je sex celkovo ani vo vztahu nijak zvlast dolezity, a vedeli by si bez neho predstavit aj manzelsky zivot. Ale neviem si predstavit zdraveho chlapa a jeho sexualne napatie nakumulovane z 5 rocneho nedostatku sexu. Hlavne to tolkych rokoch sa to podvedome musi prejavit aj negativne vo vztahu k dotycnej osobe. Ale myslim si, ze sme si kazda povedali svoj nazor, takze nech sa kazdy clovek rozhodne tak ako to sam citi a povazuje za vhodne. Aj tak je to len a len rozhodnutie 2 ludi ;)
Laurora, zdá sa, že si ma vôbec nepochopila. Nie je to o rokoch chodenia či o "legálnom" sexe. Prečítaj si ešte raz moje predchádzajúce príspevky.
Inak, nechtiac si mi dala za pravdu. Napísala si:
"Po 2 rokoch totiz sa velmi casto ukazuje ci ten vztah ma zmysel, dovtedy su ludia zalubeni a prehliadaju chyby...Mozno su si isti, ze sa nasli, ale moze to byt velmi skresleny pohlad. No keby ma priatel poziadal o ruku po 1 roku, vydala by som sa za nho urcite, lebo som bola zalubena a bola som si ista, ze je ten pravy...ale co ak by sa mi otvorili oci az neskor? Ako som to mohla vtedy vediet."
Áno, nemohla by si to vtedy vedieť. Predpokladám, že v tom čase ste už ale spolu spali a zistili, že sa k sebe po tejto stránke hodíte. Avšak stále si nie ste istí, či to stačí na manželstvo. Takže sex nie je ten problém, ale postoje a názory, povaha, hodnoty tých dvoch, ktoré musia ladiť. Ak toto ladí, bude ladiť aj sex. Môžu byť výnimky, ale to bude len nejaké mizivé %.
Čo píšem je, že kľudne môžu dvaja chodiť spolu pred svadbou aj 5 rokov, ale nemusia žiť spolu ako manželia. Lebo pohlavný akt je niečo, čo definitívne završuje rozhodnutie byť s tým vyvoleným v dobrom aj zlom. O tom je manželstvo. Všetko ostatné je len jeho napodobenina.
A k tej konšpiračnej teórii: bežne sa to deje. Kamarát sa mi nedávno dušoval, že priateľku, s ktorou žil by neopustil, on nie je taký, ľúbi ju. Aké bolo moje prekvapenie, keď po pár mesiacoch už bol koniec, a to dievča sa muselo zbaliť a odísť z jeho bytu. Zabolelo ma to v srdci, predstavila som si ju a jej rodičov, ku ktorým sa vrátila (bola o dosť mladšia od neho). Mali rozdielne názory - on už chcel rodinu, ona sa ešte necítila pripravená. Zakrátko si našiel druhú, trochu s ňou žil - v tom istom byte, a vzal si ju. Pre tú ohrdnutú priateľku posledná veta môjho predchádzajúceho príspevku platí stopercentne.
Áno, som dospelá, pracujem, predpokladám, že mám dokonca viac rokov ako Ty.
No ved prave to je natom to pekne...ze nie je ta svadba len preto, aby sme konecne mohli "legalne" sexovat. Pre mna neznamena len papier, skor je to slubom jeden pored druhym- ANO, chcem s tym druhym zostat navzdy napriek vsetkemu co o nom viem a aky je...A ci svadobna noc bude super mi povies sama :D lebo vacsina neviest je rado, ked si konecne lahne do postele a zaspi po narocnom dni.
A nehnevaj sa ale niektore tvoje nazory su strasne kratkozrake, preco cakam este nejaky cas so svadbou? Tak ja nepochadzam z rodiny, kde mi vsetko daju naservirovane na tacke, ja si na vsetko musim zarobit sama a to nielen na svadbu. No preco asi cakame... Ty mas vobec vztah a dost rokov nato aby si pochopila ako to chodi po skole? A najviac sa mi paci Tvoja konspiracna teoria na konci :) Som zvedava ako to teda dopadne s tebou, vydas sa po rocnej znamosti a budes stastna, ze sa ti splnila tvoja idealisticka predstava so sexom po svadbe.A az potom ked pride skutocny zivot som zvedava ako to zvladnes ty ;)
aj keď všetko, čo bude mať po svadbe, má aj teraz
Ak je to tak, svadba je potom naozaj len o papieri. A svadobná noc? Nič nové, výnimočné. Noc ako desiatky či stovky pred ňou. To, čo kedysi bolo výsadou manželstva sa dnes so samozrejmosťou užíva aj pred manželstvom či bez manželstva - a iste každý uzná, že sa aj zneužíva. A ak všetko po svadbe mám aj bez svadby, prečo by som sa vôbec mal/a ženiť či vydávať?
Rešpektujem každého názor na túto vec. Len keď s niekým sexuálne žijem a teším sa jeho vyznaniu, že sa chce so mnou oženiť, ale predsa len so svadbou čakám ešte nejaké roky, znamená to, že buď celkom neverím jemu, alebo sebe. Nakoniec k tej svadbe ani nemusí dôjsť. Potom to skončí tak, že som si užívala manželstvo bez manželstva s niekým, kto mi je už nikým.
Poetka, ok, neberiem ti tvoj nazor, kazdy mame nejaky. Ale ked mi dospela zena ( teda neviem kolko mas rokov a co si zazila, ale povazujem ta za uz dospelu) povie: " prečo čakáte 4 - 5 rokov do svadby? Veď sa zoberte hneď po roku - dvoch" Tak je este velmi neskusena. Po 2 rokoch totiz sa velmi casto ukazuje ci ten vztah ma zmysel, dovtedy su ludia zalubeni a prehliadaju chyby...Mozno su si isti, ze sa nasli, ale moze to byt velmi skresleny pohlad. No keby ma priatel poziadal o ruku po 1 roku, vydala by som sa za nho urcite, lebo som bola zalubena a bola som si ista, ze je ten pravy...ale co ak by sa mi otvorili oci az neskor? Ako som to mohla vtedy vediet. No teraz viem, ze sa na nas vztah pozeram uz uplne inak, ako po 1, 2 roku. A vazim si to, ze sme za tie roky prekonali spolu uz nejake krizy, pozname svoje nedostatky a chyby, tesime sa na seba, ked sa dlho nevidime, mame spolu fantasticky sex, krasne chvile, ale samozrejme aj obcasne hadky... Poetka viem, ze so mnou nesuhlasis, ale pre mna je to ten najkrasi moment, ked mi priatel povedal, ze chce aby som sa stala jeho manzelkou a chce so mnou prezit cely zivot aj ked vsekto co bude mat po svadbe ma aj teraz...