Takmer neustále chorý

Príspevok v téme: Takmer neustále chorý
PPavel

Asi posledný rok som takmer neustále chorý. Počas chladnejších mesiacov sú to chrípky,prechladnutia,nádcha alebo angíny.Bol som kvôli zápalu hrdla asi týždeń v nemocnici už. V letných mesiacoch kýcham.Nemyslím že by to bolo alergiou pretože som kýchaval ráno alebo večer keď bolo trochu chladnejšie ako počas dňa. Asi neprešli za posledný rok 2 týždne čo by mi niečo nebolo.Skúšal som čaje,vitamíny no nič nepomáhalo.Kvôli čomu to je?

oliverblack

tiez ti poviem, z vlastnej skusenoti, ze je vzdy lepsie ked pojdes k imunologovi, len ten ti presne poviem co mas s imunitou..ja som mal podobne problemy ale v podstate nic nezistili len odporucili wobenzym

alpha

Isť aspoň na týždeň do slnečných kupeľov-liečebne a predovšetkým piť len zdravu vodu od D.r. J.K., a zdravšie stravovanie. Ostatné liečby sú len latanie-platanie.Bez zdravej vody sa ako tak zdravo žiť nedá.

aaaaa25

z vlastnej skusenosti ti radim aby ta poslali na imunologiu, urobili rozbor krvi ci nemas znizenu imunitu. ja som mala a predpisal mi ribomunyl na rok. odvtedy som mala par krat udrzovaciu liecbu a musim si zaklopat je to odvtedy neporovnatelne. a to som byvala chora kazde tri tyzdne s vysokymi teplotami. v dectve stale anginy. sice aj prirodne doplnky su dobre, no myslim,ze ak zlyha imunita treba nieco silnejsie.

natur

Vzhladom na to, ze si bol stále chorý sú imunitné funkcie narusené, co spôsobuje zvýsené riziko vzniku infekcií. Tieto infekcie následne znizujú mnozstvo vitamínov, minerálov a dalsích prvkov potrebných pre správne fungovanie organizmu. Nedostatok týchto zloziek nepodporí ziaden liek, ani bezné vitamíny z lekárne, pretoze sú to chemické a syntetické produkty, v ktorých je mizivé percento vitamínov a minerálov.Vzhladom na to, ze Tvoj stav je akútny, odporúcam Ti uzívat cisto prírodné produkty. Tie sú najlepsie na podporu a udrzanie zdravia, pretoze obsahujú najväcsie percentá pre telo potrebných zloziek. Odporúcam Ti prírodný produkt LifePak, ktorý je zostavený tak, aby dodal telu vsetky esenciálne vitamíny, minerály, antioxidanty a dalsie látky v optimálnom mnozstve. Je vysokej kvality a rýchlo ucinkuje. Napr. vitamínu C obsahuje 100% dennej doporucenej dávky, co z beznej stravy nase telo nedostáva denne potrebné vitamíny a minerály pre jeho správne fungovanie. Je dokázané, ze pocas infekcií z prechladnutia tkanivová potreba vitamínov stúpa. Nedostatok vitamínov a minerálov v tele spôsobuje hromadenie volných radikálov, ktoré poskodzujú zdravé bunky a narúsajú DNA bunky. LifePak obsahuje tiez vsetky potrebné antioxidanty - zlozky na ochranu buniek pred volnými radikálmi. Len dostatocný prísun prírodných, nie syntetických vitamínov, minerálov a ostatných zloziek zabezpecí ochranu násho tela pred chorobami. /////////

rebellin

Skús to, čo ti radí Ovecka, a možno by ti pomohlo otužovanie, otužilci takmer nevedia čo je to, byť chorý.