Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mám chlpaté prsia!

Príspevok v téme: mám chlpaté prsia!
RiushBejb

ahojte,,,chcem sa spítať..mám chĺpky medzi prsiami, na chrbte, na stehnách,na celom bruchu na rukách..no skoro všade!..ale niesú to také normálne chlpky,,sú husté, tmavé a veľmi sa za ne hanbím :(,,nemôžem si dať ani výstrih pretože mám chlpaté prsia :(..počula som že antikoncepcia to dokáže napraviť,,ale moja matka povedala že môžem zabudnúť nato že budem jesť nejaké hormóny,,ale ona ma nechápe..velmi mi to prekáža a už neviem ako ďalej..nemám žiadne sebavedomie..chcela som že si budem depilovať aj dekolt ale matka mi povedala že mi narastú ešte hrubšie...prosím pomožte mi čo mám robiť aby som sa ich zbavila?,keď nemožem brať hormóny,...ďakujem velmi pekne naozaj :):)

aneti7

RiushBejb a ešte toľko, že ja som mala 16 keď som si dala predpísať antikoncepciu...a tiež moja mama o tom nevedela...asi by mi to tiež v tom veku nedovolila...

aneti7

RiushBejb tak keď už máš 17 k lekárovi môžeš zájsť aj sama...nemusí ísť s tebou mama. Je to tvoj život a toto by sa malo jednoznačne riešiť. Určite k tomu lekárovi zájdi a on ti už poradí čo ďalej.

datelinka1

riush, prepáč, to bol len žart. ale naozaj má brat chlpatú hruď, takže neklamem.
je potrebné zájsť na vyšetrenie, asi máš vysokú hladinu androgénov, treba to riešiť. o pár rokov, keď zatúžiš po potomstve, môžeš naraziť na ten istý problém.

RiushBejb

veď ja som chcela ísť endokrinológovy ale matka mi povedala že on mi predpíše hormóny a to mi nechce dovoliť,,neviem prečo..