ahojte,,,chcem sa spítať..mám chĺpky medzi prsiami, na chrbte, na stehnách,na celom bruchu na rukách..no skoro všade!..ale niesú to také normálne chlpky,,sú husté, tmavé a veľmi sa za ne hanbím :(,,nemôžem si dať ani výstrih pretože mám chlpaté prsia :(..počula som že antikoncepcia to dokáže napraviť,,ale moja matka povedala že môžem zabudnúť nato že budem jesť nejaké hormóny,,ale ona ma nechápe..velmi mi to prekáža a už neviem ako ďalej..nemám žiadne sebavedomie..chcela som že si budem depilovať aj dekolt ale matka mi povedala že mi narastú ešte hrubšie...prosím pomožte mi čo mám robiť aby som sa ich zbavila?,keď nemožem brať hormóny,...ďakujem velmi pekne naozaj :):)
mám chlpaté prsia!
Urcite navstiv lekara,endokrinologa...tvoj stav sa moze rapidne zmenit...a mamka ked bude namietat na liecbu,primerane ju pouci lekar:)jemu uz neodmietne.
zrejme tomu CHCES verit ze sucasna je "bezpecna", tak tomu aj veris. samozrejme tvoja vec. tvoj nazor ti neberiem.
... ale mimochodom toto nie je tema o antikoncepcii, ale o neziaducom ochlpeni. a zakladatelka temy este ani nevie, co je primarnou pricinou jej problemu. takze najskor by mala sa dat vysetrit endokrinologom a az na zaklade vysledkov podstupit nim ordinovanu liecbu.
aluska1- od veci sice,ale mam otazku.....ty mas ban???
delphia antikoncepcia pred 15 rokmi a teraz je velky rozdiel
jjjjj a nemyl si hormonalnu liecbu ako taku s hormonalnou antikoncepciou. to nie je jedno a to iste.
jjjjjjjj ja nemam ziadne prirodne produkty a ani ziadne drahe kozmeticke zakroky. ci ty snad o nejakych vies, o com ja nie?
aluska zial, brala som. sice len jeden rok cca pred 15. rokmi.
na jednej strane chcete "riesit" ochlpenie, ale na druhej strane zabudate na rizika uzivania antikoncepcie.
v prvom rade treba zistit dovod rastu neziaduceho ochlpenia a na zaklade neho nasadit liecbu. z antikoncepcie sa pomali robi vseliek na liecbiu kazdej "pliagy". pricom neziaduce ochlpenie u zien moze mat pricinu sice aj v hormonoch, ale aj v polycystickych vajecnikoch a aj pri ochoreniach nadobliciek.
delphia mas lepsi napad ako hormonalnu liecbu na takyto problem? tvoje prirodne produkty alebo drahe kozmeticke zakroky liecia aj hormonalnu nerovnovahu?
delphia uz si niekedy brala antikoncepciu?
no veru, "obrovska" vyhra je uzivat antikoncepciu...