Čo robiť po zistení, že sa ponáhľam do vážnych vzťahov?

Príspevok v téme: Čo robiť po zistení, že sa ponáhľam do vážnych vzťahov?
jajka100

Ahojte,
už som sem písala ohľadne svojho bývaleho priatela, ktorý sa somnou rozisiel kvoli rodicom. Preože mu zakázali so mnou chodiť. Nakoniec to celé dopadlo tak, že ho presvedčili a on sa mi neozval už a jeho matka mi zavolala, že ho nemám kontaktovať viacej, že si to želá a že nebol so mnou šťastný. Nevyjadrujem sa k tomu viacej. Otázka, ktorú by som tu chcela rozobrať je tá, že som prišla na to, že stále vyhľadávam iba vážne vzťahy, lebo by som chcela nejaky normálny. ALe došla som na to, že som sa nikdy ešte neviazane nezabavila s nejakým chalanom, bez očakávaní, že s toho bude vzťah. Myslíte si, že je dobrý nápad, keď si budem istú dobu iba nezáväzne užívať a zabávať sa, flirtovať a proste sa vybláznim?? Po pravde, chýba mi láska, cítim sa byť sama a potrebovala by som sem-tam pohladenie a tak. Je to normálne?

severiane

a neuvazovala si o tom, dat si na chvilu od vztahov pauzu, bez toho, aby si si uzivala. na chvilu byt sama so sebou a sama sebou, jednoducho neriesit.

Lily.

Ja myslim, ze to "uzvianie" si prehlbi len tvoju depku alebo ti ju privodi, ak ju este nemas. No ak sa citis v pohode, vyskusaj, i ked tvojim vnutornycm ocakavaniam neorozkazes len tak, ze si to odovonodnis logicky. Ked v hlbke duse budes furt ocakavat cosi viac, nepomoze nahovarat si, ze nic neocakavas. Uzivat si clovek zvacsa dokaze az vtedy, ked ma svojho staleho parntera, bo vtedy nehlada fatk ziadne iny vztah. Samozrejme kamaratsky uzivat.

jajka100

Momentalne naozaj nechcem vzťah, lebo ešte mám stále rada toho chalana. Chcem si proste užiť, aj keĎ možno mi bude horšie. Netuším.

Deee

nuz poviem na rovinu, co si myslim

chlapi nejdu do vztahu alebo "do kontaktu" bez toho, aby im z toho nieco kvaplo bud partnerstvo alebo sex, ale len tak kamaratky nechcu

preto si myslim, ze ani ty sa nemusis pretvarovat na light kamaratstva ked chces vztah

chod za tym co potrebujes a hladas