neviete mi niekto poradit, kde na Sloves
nsku zohnat kozmetiku (sampony, mliecka, ale aj telove vone) s takymito sladkymi vonami? najradsej cokoladove...v Amerike som kupovala radu Jerome Privee- Chocolate ecstasy, ale tu to neviem zohnat..:( moze byt aj ina znacka, ale taka, co pekne vonia, nie taka, co ma byt cokolada (a la Oriflame) a vonia to ako nieco uplne ine..dakujem
Kozmetika cokolada, kokos, vanilka
a čo tak kakaové maslo?
Pripájam link na možné jednoduché riešenia v domácich podmienkach.
pardon, samozrejme píšem o kozm. MODUM zo stránky Majs.sk
čokoládové masky od MAJS voňajú ako čokoládový jogurt. Aj ostatné ovocné vône produktov sú príjemné. Len na sprcháčoch mi vadilo že sú dosť riedke a nepenia. A maska bola taká okrová farba čo šla ťažšie z tváre dolu (bolo treba viac kozm.tampónov). Vôňa je pekná vo flaške ale na tele ju vôbec necítiť. To je moja skúsenosť.
no este je znacka MODUM aj na www.niceday.sk a zatial maju najlepsie ceny co som videla
Baja22, ano, vola sa ta rada MODUM,prirodna kozmetika, neviem, ci to maju aj v kamennom obchode, ale uz som to nasla na nete (neviem, ci sa smu pridavat linky), ale je to tu
huraaa, tak uz som spokojna, idem nakupovat..:)
schauma ma sampon aj balzam na lamave a suche vlasy, ktory vonia pekne kokosovo-cokoladovo :). aj balea ma sampon a balzam na farbene vlasy s kokosovym mliekom
Mne sa tiež veľmi páčia také tie sladké vône. Teraz mám krém na nohy vanilka a hnedý cukor z Avonu a vonia fakt krásne. Škoda, že nemajú aj také telové mlieko alebo krém na ruky, strašne sa mi tá vôňa páči :)
www.womansday.com
A z Oriflame som si objednala krém na ruky s vôňou kávy a višní, tak som zvedavá aký bude.
A ešte som mala kokosové telové maslo Balea a k tomu aj telové mlieko, boli dobré, ale mne to až tak veľmi nevoňalo.
kokosovy olej alebo sezamovy kde si kupujete poprosim o radu
dakujem