lámavosť nechtov

alternativa

Maika, urcite by som isla k lekarovi - asi k obvodnemu, on Ta posle dalej resp. zhodnoti stav. Az potom by som sa pokusala vyuzit dalsie alternativne podporne formy.

maika

ale co mi odporucite ak sa mi nechty na rukach (pod nechtami,2,malickom a vedla,na oboch rukach len dve prsty..)zfarbila koza,do tmava...???zle prekrvenie?alebo co to moze byt?prosim poradte,na koho sa obratit?dakujem som zufala,....Maika

alternativa

Odporucanie strihat nechty v piatok som vybrala z knihy Johanna Paungger, Thomas Poppe: Lieciva moc Luny, cesta k zdraviu v harmonii s rytmami prirody a mesiaca, str.109. Doplnim citovanim, ze "nechtom je vhodne sa venovat po zapade Slnka. Ak to zmeskate, nedohanajte osetrenie v sobotu, to je najnevhodnejsi den na tuto proceduru, tiez dni Ryb a Blizencov." V knihe vela zaujimavych veci, napr. kedy je optimalne ist ku kadernicke, k zubarovi, kedy si vybrat terminy operacii podla ochorenia, atd. Jasne, ze tieto vybery nemozu byt rozhodujuce, ale podporne.

alternativa

Podla vplyvom Mesiaca vraj su nechty zdrave a nelamu sa, ked sa strihaju v PIATOK. Nie je to zdovodnitelne, ale funguje to. Sama som to odskusala a fakt.

success

by si sa divila ako taky lak moze pomoct, existuju specialne laky na nechty proti lamavosti a stiepeniu nechtov a tie su fakt dobre, za skusku nic nedas

Albinka

dakujem za radu, skôr by som skúsila ten zinok, pretože si myslím, že to bude neaká zdravotná záležitosť a hoci by som si rada lakovala nechty, tým to nevyriešim.