pearcing

polar

vies co, radsej si daj tetovanie tesne nad gatky - myslim, ze to by bolo to prave. nie velke, skor mensie, take, akurat.

pepek

počujte ja by som i chcel dat piercing do jazyka ale neviem ci to bude boliet a da sa to vydrzat???? hodi sa to?????

ZyxerkA

koľko máš rokov? 15? btw, píše sa PIERCING.. daj si ho ak chceš, ak sa páčii TEBE, a nie niekomu inému. keď sa niekomu budú páčiť zelené vlasy, tak si ich dáš?... dávaj si ale pozor na hojenie a ošerovanie, a na hľadaj odborníka, vhľadom na nervy ktoré sa tam nachádajú..

kristinka

tangela ja mam tiez pearcing nad perou..taky ruzovy kamienok a je to super! zatial som sa nestretla ani s jednym negativnym nazorom.. este aj profesori na vyske mi to chvalia.. fakt.. :) a ved si mlada a kedykolvek si ho modes dat dole..

change

Co ja viem mne sa moc na babe neaky pearcing alebo kerk nepaci...neviem kolko mas rokov ale co mam osobnu skusenost potom ked su starsie si to aj tak davaju dolu.....Ak sa to tebe naozaj tak paci tak si ho daj ale pozor na infekcie a podobne srandicky nieje to nic prijemne.....

lilly

boze, ved je demokracia, moze si hovorit co chce kde chce...
a kludne si ho daj... vsade sa najdu ludia ktori ti to nejako spicuju.. ja mam v jazyku a vsetci doktori maju na to nejake pripomienky.. netreba si ich vsimat... len sa o to nezabudni poriadne starat..