vlasy

Príspevok v téme: vlasy
tangela

ahojte dost casto mi vypadavaju vlay vlastne kazdy den ked si ich cesem
1.,je na to nejaky prostriedok???
2.,cim to moze byt???
3.,mam 15rokov a moye to byt aj farbenim vlasom lebo asi po 4 mesiacoch si farbievam vlasy hmmm????????
4.,vycistim si kefu rozcesem sa azas tam mam moc vllasom strasne vela aj po dalsom vycisteni

dakujem

miminka

ahojte ja mam taky problem s vlasmi ze mi nechu narast a mam ich riedke ale to iba do zaciatku tohto roka kadernicka ma vystrihala a moje vlasky sa s toho nevedia spametat co mam robit

tereza

mala som velmi svetle blond vasy...dala som si ich zafarbit na tmavohnedu asi tri rat a stae sa to vuymyva aj ked to je normalna farba a nie sampon....co mam robit aby mi farba zostaa nastalo??

tereza

strasne chcem mat dlhe vlasy..ale umele si nechcem dat prirobit..myslim si ze je to nezdrave....vyskusala som rozne tabletky a vitaminy na rast...ale co pomaha najlepsie na rast vlasov??poradte mi...

Zenetti

ahoj môžeťe mi poradiť asi od 12,5 roka si gélujem vlasy (do školy,na oslavy atd.) nie stále teraz mám 15 a spozoroval som že mi padajú vlasy gél som obmedzil tento mesiac som ho ešte ani nepoužil a ani ten minulý, začal som užívať zinok,selén a pangamín prosím môžeťe mi poradiť čo mám ešte urobiť aby som mal čo najzdravšie vlasy?PS: nemôže to byť zavinenné aj hormonálnymi zmenami alebo nadmerným stresom (prijatie na gymnázium a monitor) prosím skúste mi pomôcť vopred velmi Ďakujem!

alternativa

Tangela, v Tvojom pripade vypadavanie vlasov moze byt spojene s hormonalnymi zmenami, prip.psychickou zatazou, ak si na nejakej medikamentoznej liecbe tak aj s liekmi. Moze to byt aj alergia napr. na farbu, urcite zmen znacku, este lepsie nejaky cas si vlasy nefarbi. Ved si mladucka a krasna, nemusis zakryvat sediny :o).S tymi hormonmi vela nenarobis :o), ale psychiku mas vo svojich rukach + vitaminy /vid tachyon/, oplachnutie vlasov odvarom z korena bodliaka, alebo so zihlavou, s brezovymi listami.