sex v manželstve a dospievajuce deti

Príspevok v téme: sex v manželstve a dospievajuce deti
peta36

Ahojte,
Má niekto taký "problém":máme dospievajucu dceru /17rokov/,tá je vkuse s nami doma,nepohne sa ani na hodinku von z domu,nezaujimaju ju ani diskotéky,vyhovuju jej také kludne tipy kamaratiek a tie idu von len kedy-tedy spoločne.S manželom sme večer unavení ako väčšina pracujucich,čakame na vhodnu chvíľu kedy sa pozbiera a pojde spať,samozrejme čas ide,okato ju vyhnať nechceme od telky,potom zadriememe pred telkou skôr mi.Náš intimný styk je v poslednom roku zriedkavejší/v priebehu mesiaca tak 2-3 krat,ked sa podarí/a to mame 36 a 40 rokov.Manžel tvrdí ,že musíme preklenuť toto obdobie,kým napr.nepôjde na vysoku školu a všetko bude ako predtým.Riešite aj vy takuto vec?

peta36

Máme len ju,podotýkam nieje žiadný "jedináčik" rozmaznaný,nikdy sme s ňou nemali žiadne problémy,výborne a ľahko sa učí,rada číta knihy.Chodí do 3 ročníka na jazykovu školu.Veľmi si ma potešila balbiggan,tiež si myslím,že si vôbec nemôžeme na nič sťažovať,len som sa obavala,aby to medzi nami s manželom trochu nevychladlo,ked to je menej ako to bývalo.A ak by sa to aj trochu naštrbilo,či to bude take jednoduche vraťiť sa k tým citom ako predtým.Mám ho veľmi rada a preto chcem ,aby všetko to medzi nami pekne fungovalo a navzájom sme sa neodcudzili

zenska 1

je mi vas luto, ale urcite by som necakala na to, kedy sa toto obdobie preklenie.ved vy si mozete aj sami vecer niekde ist, ak nejde von dcera, tak chodte vy. doprajte si cas na seba, venujte sa iba sebe: vybavte si chatu napr.na 1 den,chodte sa zabavit s priatelmi ci znammymi, romantika moze byt aj na ubytovni, ci v aute, myslite aj na seba, nie len na dceru, aby ste sa vy sebe neodcudzili.

peta36

presne,ked dcera ešte nespí taktiež nám neda milovat sa vedla,ved nieje hlupa a vedela by sa dovtípiť čo tam asi robíme.A taktiež by sme sa obidvaja nevedeli uvoľniť,to je viac ako isté.jasne,že nám to chýba viac,ale nechceme na ňu nejak tlačiť,aby sa nám to vevypomstilo v tomto je veku a začala nám niekde sa zase po nociach túlať

Help

xyxyxy- preco si to myslis???
mylis sa:)
ved co ma dievca v jej veku trcat doma jak nejaka starena???
Je na voziku????
Ma zit zivot a nie trcat medzi stenami.

balbiggan

myslim si,ze ste skvela rodinka hladite na dceru aj ked tuzite [po sexe) prednejsie je vasa dcera vydrzte to este a manzel dobre uvazuje pockajte kym pojde na vysku,ale etse ak mozem poradit aby nevychladol vas sex tak su aj hotely aj ked su drahe tak si to doprajte este raz ste skvely manzelia a skvely rodicia,.

xyxyxy

Ahoj peta, no tak mame taky istý problém.Myslím, že tu je riešenie jedine čas....zavrieť sa do izby to je sice fajn, ale moja sa nevie uvolniť, ked vie že dcera nespí. Tak trocha nam to om´bmedzilo počet milovaní.