Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Masturbacia

galthea

baby, vy ste fakt ...
ja som mala prvý sex s panicom, a predstavte si, bolo to ako z rozprávky, mala som 17, on 19 - dosť neskoro. poznali sme sa navzájom perfektne, vedeli sme čo chceme, kľud, romantika, svečky, ako z telenovely.
a dokonca aj orgazmus. neuveriteľné? ale dá sa. tak jej prestaňte vnucovať vaše katastrofické scénare, keď ste to vy robili niekde v kríkoch za pochodu typu šup-sem, šup-tam a hotovo, ona nemusí.
peace

cica

No veď hovorím. To len v telke je tak, že vydrží neviem koľko. Kým to neni dospelý chlap a nemá pravidelný sex každý deň je to o ničom.

......?

cica, ja som už aj zažila to, že ešte kým ho do mňa vsunul, bol už hotový!!:))) teda :((
chlapi sú len nadržanci!

cica

....? alebo ako sa volá má pravdu, fakt sa zobuďte, tak to funguje v telenovelách. Taký mladý alebo aj starší chlapček čo nemá pravidelný sex len sa ho dotkneš, bozkáš a je po sexe a už si si užila. A je po rozprávke........

......?

123lienka, zobud sa! po prvy krat to nikdy nie je romanticke, to tak vyzera len v telenovelach, ktore asi sledujes! pre dievca je to bolestive..a este ked budes mat nejake "novacika" tak to bude ako z komedie..kam?ako?uz? pak napis, ked to bude ako vystrihnute z rozpravky, dobre?

123lienka

Chcela by som len poznamenat "starsim" kolegyniam ze aby sa prepacte ze to napisem tak tvrdo ale aby sa zobudili . Mam 15 a nechystam sa s nikym vyspat no mam kamaratku co sa vyspala s chalanom v 13 rokoch.. je to moja spoluziacka. Takze by som len chcela povedat ze v 15 ked je v dnesnej dobe dievca pannou tak je na tom este dobre. Podla mna si prvy sex treba vychutnat ... ziadna 15 minutova rychlovka ... proste nieco romanticke ... Tak by som to chcela zazit ja :)