vztah so starsim muzom...

Príspevok v téme: vztah so starsim muzom...
zblaznena

ahojte,
moj problem je, ze som sa asi zamilovala (alebo minimalne len o tom presvedcila samu seba) do starsieho muza... starsieho o 15rokov... posledne dni na neho stale myslim, viem ze on kedysi chcel aby medzi nami nieco bolo, myslim ze este stale chce, ale nevie ako to vyjadrit... zo zaciatku som ani nechcela, ale casom som zmenila nazor a proste teraz chcem... a strasne... uz sa mi o nom aj sniva, ale neviem si to prdstavit, ake by to bolo a jedna cast vo mne mi hovori aby som na to zabudla a hladela si svojho... ale ta druha proste chce :) neviem, ci to vnimat ako nejaky svoj postpubertalny vystup alebo ako serioznu moznost na mozno aj vazny vztah...
aky mate vy nazor na vztah s ovela starsim muzom, pripadne nejake vlastne skusenosti?
rada by som este podotkla, ze mam 21 a on nie je zenaty

vždy problém

Ahojte, mám jeden mega veľký problém. Mám 20 rokov a neskutočne som sa zaľúbila do 17 rokov staršieho muža,kt. je otcom rodiny. Ked som s ním je mi neskutočne dobre, stále na neho myslím . Je taký úžasný že sa to nedá ani opísať. Neviem či sa mám tejto lásky vzdať kvôli tomu že má deti alebo bojovať vôbec netuším čo mám robiť lebo hlava inak radí aj srdce inak radí. Poradte dakujem :-)

ich

zblaznena-neviem tak pozvolna to skoncilo asi uz ten vztah naplnil co mal.
Help-neviem preco sa kazdy muz obava tohoto.Ak sa tebe stalo toto tak to iste nebolo nic prijemne a musel si sa citit strasne.
Je to individualne.Ved su aj vztahy kedy su ludia v rovnakom veku a rozchadzaju sa a su aj pripady kedy je to tak,ze ho nechala pre napr."bohatsieho".
To tiez nie je najprijemnejsie alebo ano?

Help

Deee- mam taku otazku,ktora aj mna neskutocne trapila..........priatel ci manzel nema pocit,ze o par rokov ho nechas kvoli mladsiemu ci preto,ze uz nebude stihat o par rokov???
Je krasne mat mladu priatelku,ale uz nikdy nechcem zazit ten pocit.......
Poznam to prilis dobre.

Deee

starsi muzi su castokrat vyzretejsi, pozorni, galantni, starostlivi (nevravim, ze mladsi taki nie su), ale mna pritahovalo prave to, aj manzela mam starsieho ako som uz pisala a krasne sa o mna stara, vie na co myslim, aj ked to nepoviem a to je nieco co ja zboznujem...

ja by som ten vztah skusila rozvinut uz len pre to, aby som si niekedy neskor nevycitala a tajne nesnivala o tom co by bolo keby...

zblaznena

a kvoli comu ti takyto vztah skoncil? ked v nom bolo to, po com kazda zena tuzi?
ja neviem ci si s nim zacat jednak preto, ze chodim do skoly a neplanujem aspon najblizsich 7 rokov deti a pride mi trochu sebecke nechavat ho tak dlho cakat, ved predsa len on na tie deticky a rodinu vek ma...

ich

V jeho spolocnosti som sa citila fantasticky.Bol ku mne pozorny,mily,galantny atd.Jednoducho vsetko co si kazda zena praje aby ten jej partner mal.