mal som sex s priatelkou, a k vyvrcholeniu došlo asi do 1min po vniknutí... cítil som sa strašne trápne... neviem v čom je problém...
za reakcie na môj problém vopred dakujem
Asi trpím predčasnou ejakuláciou
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.pl
Ak trpis tymto problemom tak sa to naucit podla mna neda. Proste ked sa zacnes so zenou milovat tak zo zaciatku to na teba nejde a zrazu ani nevies kedy prides do takeho stavu kedy to je uz tazko ovladat. Jednoducho aj ked ho vyberies a stlacis si zalud ako som vo vela clankoch cital tak to nestaci nato aby si mohol neviem ako dlho sexovat.
"vyliecil" sa realne niekto z tejto "choroby"?
bud rad že sa ti postavi , hlavne nerozmišlaj nadtim
Ja ked chcem oddialit ejakulaciu, tak myslim na nieco uplne odveci...napriklad na cestu v autobuse, alebo nieco co vas privedie na uplne ine myslienky...fakt to funguje, len sa musite naucit ovladat svoju mysel a zabudnut na to ze by ste sa uz mali spravit
zbohom rodina??Takze musis pouzivat prerusovany sex
podla mna sa nemusis citit trapne, niekedy je to rychlo, niekedy to moze trvat aj dlhsie.
jedna lastovicka este leto nerobi...
mohol by si, uz_nemozem, tie moznosti konkretizovat? Inak velmi rad by som tu videl komentar nejakeho pana, ktory vie vyvrcholenie ovladat, oddialovat. Ako sa to da naucit? Viem, na nete je toho vela, ale ja by som chcel radu niekoho, kto to realne ovlada. Takze ak to vies ovladat, nevahaj a popis nam, ako sa to da. Nejeden/nejedna budeme vdacni
dnes som nerobil nič iné iba som o tom mojom probléme zbieral info na nete.... a dočítal dosť vela o tejto probleematike.. dokonca som to už prebral aj s partnerkou s ktorou pri ktorej som to zistil... a velmy som sa ppotešil jej reakcii, dakujem aj vám za rady ktoré ste mi dali, teraz už viem o možnostiach ktoré som nepoznal...