Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám obavy z toho, že by som mohla byť v tom

tanicka21

...chcela by som vas poprosit o radu ako mam vysvetlit mojmu partnerovi ze nemusim mat vzdy chut na neho zakazdym ked sa mu postavi!on to nevie pochopit aj napriek tomu ze som spokojna s jeho vykonmi.po novom mi zacal vykrikovat ze mi nechuti aj ked to tak nieje! alebo ze som stara!ved mam 26 :) to je blbost.

frmf

Tak ako som napísala, to "semienko stekajúce po brušku" stekalo celkom dosť a mala som ho aj po celej... A neviem, či sa nedostalo aj do nútra a keď áno, či tam je to riziko. Ako dobre, ako povedal/a Tibike811 že "otehotniet sa da tak, ze sa ejakulat dostane dost hloboko do vaginy, priblizne 8 - 9 cm od jej vonkajsku", hej, ale proste mám obavy aj tak. Preto som sa pýtala.

aluska1

neviem ako by sa ti nieco mohlo dostat z bricha cez posvu az do maternice...
gravitacia to nedovoli

ach boze deti

Ezechiel

Mozno nabuduce pouzi Escapelle ked si nie si ista.

btw: prerusovana suloz je dos odveci antikoncepcna metoda, ale to by si uz mohla hadam vediet

tibike811

nic netecie smerom do hora... otehotniet sa da tak, ze sa ejakulat dostane dost hloboko do vaginy, priblizne 8 - 9 cm od jej vonkajsku... semienko stekajuce po brusku je akurat taky lenivy potocik, nie je to ziadny vodopad...

frmf

to cokoladova: zrovna začiatok plodných dní, keď sme "to" robili... :/ neviem si predstaviť teraz čakať ďalšie dva týždne, či mi to príde alebo nie.. ..hádam to bude ok :/ ... vďaka za reakciu

cokoladova

nemyslim ze by si mohla byt, jasne stava sa ze sa to niekomu podari hned, ale vacsinou sa stava ze aj zeny ktore maju nechraneny styk tak neotehotneju hned, chce to vela casu. mala si plodne dni, mne sa stalo presne to co tebe a tehotna som nebola.